PogromcaBaobabow 255 Napisano 20 Listopada @ZM-69 tak z moich obserwacji myślę że do 45-50 dnia rosną w górę i się zatrzymują ja kwitnienie już uważam jak są Białe włoski widoczne tak zwane preflowery ale to ktoś by musiał to potwierdzić mają miesiąc i 12 dni a te od strony drzwi tydzień mniej jakoś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 23 Listopada Panowie to nie jakiś niedobór ? Czy przez to że to świeże liście 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 443 Napisano 23 Listopada To nie swierze liście, to chyba magnez 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 24 Listopada @JarzynaSWDN za mało ? Robilem oprysk a teraz dałem 2ml/l do wody żeby nie przesadzić @PogromcaBaobabow w sensie oprysk robiłem raz w tyg 1ml/L a teraz do gleby bezpośrednio @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 24 Listopada @Boczelliwsyawiam osuszacz ja mogę jescze się liści pozbyć teraz czy już przed harvestem ? @WymiataczMegamoge im jescze liście powycinać ? 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 24 Listopada Pewnie że możesz. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,559 Napisano 24 Listopada Nie jest wskazane stresowanie rosliny gdy cos jej dolega a wiec z wycinaniem wstrzymal bym sie do momentu ogarniecia tych dziwnych lisci🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 24 Listopada @moonka te liście tylko w jednej są niedobór MG myślę ale niewiem ile im teraz podać żeby znów nie przesadzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 24 Listopada @PogromcaBaobabow rob oprysk calmagiem, potem mozesz im zrobic fryzjera. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 24 Listopada @Boczelli już po fryzjerze 😂😂😂 ale tylko 4 liście były takie ogólnie do kiedy oprysk mogę robić ? @Boczelli dałem je ciasno żeby zobaczyć na następny raz czy da radę 6 zobaczymy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 24 Listopada @PogromcaBaobabow jak jest niezbędny to mozesz zawsze zrobic, ale bezpiecznie robi sie opryski zanim się uformują jakies wieksze kwiaty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 24 Listopada @Boczelli ja ostatnio dawałem do ziemi teraz też podlałem z calmagiem ale będę wiedział na przyszłość myślałem że jak są preflowery to już nie robić więc dzięki za radę 🫡 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 443 Napisano 24 Listopada 1 łyżeczkę do herbaty czystej soli empskiej na 4 litry wody na deficyty magnezu, można też oprysk robić ale musiałbyś bardzo słabo to rozrobić, sól empska jest łatwo dostępna przez korzenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 24 Listopada @JarzynaSWDN ja ten calmag daje może dawałem za mało ale też dzięki za pomoc 🫡 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 24 Listopada @JarzynaSWDN ja robie zawsze opryski solą epsom kilka razy w ciągu uprawy i robie stężenie 2% czyli 20g/l. Od kad ja stosuje nie wystepuja u mnie niedobory Mg mimo mocnej lampy 😉 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 24 Listopada @Boczelli gdzie takie coś kupić ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 443 Napisano 24 Listopada 3 minutes ago, PogromcaBaobabow said: @Boczelli gdzie takie coś kupić ? W aptece, tylko powiedz że czystą, bez zapachu bez olejków itp 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 24 Listopada @PogromcaBaobabow apteka,drogeria,internet 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 25 Listopada @Boczelli a PK kiedy z tydzień jescze ? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 25 Listopada Ale ci ruszyły z kopyta dziewczyny 👍 Tym co mocniej kwitną już można coś wrzucić na ząb 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach