moonka 3,383 Napisano 9 Listopada @PogromcaBaobabow podobno pod ledami nie popali ale ja zawsze z tym uwazam i pryskam max godzine przed wylaczeniem lamp😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 9 Listopada (edytowane) @moonka to popsikałem 4 przed 😂😂😂 jak spali to będzie doświadczenie dla innych 😂 Edytowane 9 Listopada przez PogromcaBaobabow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano 9 Listopada @PogromcaBaobabow ja psikam kiedy mam czas i mi się chce i nic im nie jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 12 Listopada Chyba wszystko jest git jak wyschnie ziemia daje to coś na 5 tydzień one niby mogą być mniejsze itd ale jakościowo wyglądają 100% lepiej niż poprzednia uprawa bo nic się nie pali 😂 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 14 Listopada Lecą jak szalone 😂🫡 Żadnych oznak uszczerbków poprzednie w tym dniu to miały już liście odjechane fest 😂 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 14 Listopada Ładne zdrowe sztuki 👍 💚 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 15 Listopada Panowie do kiedy tym calmagiem psikać ? Mają 30-36 dni myślę czy jescze mogę dziś raz zajebac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano Piątek o 19:45 @PogromcaBaobabow Ej no mega się cieszę że wszystko się unormowało i ruszyło z kopyta . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 351 Napisano Piątek o 19:53 Jak kwiatów nie ma to psikaj a później w donice można lać tylko nie za dużo bo calmag jes negatywnie naładowany i blokuje wchłanianie pk 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano Piątek o 20:42 @PogromcaBaobabow Wyślij mi link do siebie z ostatniej uprawy Auto chce zobaczyć jak szło Ci wcześniej. @PogromcaBaobabow w poprzedniej uprawie urosly ci auto po 150 cm ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano Sobota o 10:51 @ZM-69 @ZM-69 tak już daje jedną była wyjęta wcześniej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano Niedziela o 11:32 Pk już mogę lać czy jescze nie czas ? 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano Poniedziałek o 09:45 @WymiataczMega podlewać już tym PK banan ? I kiedy osuszacz wstawić ? 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano Poniedziałek o 10:14 (edytowane) @PogromcaBaobabow jeszcze nie. Poczekaj ze 2 tyg aż będą widoczne kwiatki Edytowane Poniedziałek o 10:14 przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano Poniedziałek o 12:05 @Boczelli ok a osuszacz ? I jaka ilość tego po ? 10ml na litr raz na tydzień ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano Poniedziałek o 12:14 @PogromcaBaobabow mozesz juz zbijac rh zeby było te 60%. Nie no bio pk to zacznij od 1ml/l co drugie podlanie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano Wtorek o 21:52 @PogromcaBaobabow Bardzo ładnie w ostatnim tygodniu Ci wystrzeliły w górę . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 13 godzin temu @PogromcaBaobabow czy już zaczęły kwitnąć wrzuć zdj jak aktualnie to z gory wyglada i z boku jak mozesz . @PogromcaBaobabow Ile mają wzrostu +/- ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 12 godzin temu @ZM-69 tak jak masz te włoski to już faza kwitnienia. Wysokość 20/30 cm 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 12 godzin temu Wooow stary aż miło popatrzeć idą jak burza super.👌👌👌 @PogromcaBaobabow dalej jest weg ? Jeszcze nie zaczęły kwitnąć ? Ile mają dni ? @PogromcaBaobabow A powiedz jeśli przeszły Ci roslinki na kwitnienie to dalej bedą rosly w gore ? Czy po prostu wzrost sie zatrzymuje ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach