Boczelli 3,126 Napisano Sobota o 18:07 (edytowane) @PogromcaBaobabow teraz dawaj stopniowo po 5-10% więcej tygodniowo Edytowane Sobota o 18:08 przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 147 Napisano Sobota o 19:02 @Boczelli no ok czyli do miesiąca może być 30% i potem co tydzień 10% może być do końca tak mam to rozumieć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 147 Napisano 23 godziny temu @Boczelli kot mówi że lampa jak skurwesyn 😂😂😂 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 147 Napisano 18 godzin temu Stracę najwyżej w zbiorach ale wydaje mi się że ładnie idzie zobaczymy co z tego będzie 😂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,167 Napisano 16 godzin temu To, ze wyjdzie malo to juz pewne. Teraz tylko kwestia jak malo😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 192 Napisano 16 godzin temu Nie za nisko ta lampa? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 147 Napisano 14 godzin temu @moonka ostatnio miało być mało i dało 50+ z krzaka 😂 teraz na to nie liczę ale wolę być zaskoczony niż rozczarowany 😂 w ogóle ta ziemia z tych 2 co ostatnio padły może zostać na następną uprawę ? Czy co z nią zrobić @Cykacz szczerze to nie wiem ustawiałem z miernikiem ale czy jest dobrze to nie mam pojęcia było niecałe 25 tys lumenów przy szczycie 30cm jest teraz patrzyłem @moonka jak będzie chociaż 20g z jednej to będę zadowolony 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 9 Napisano 11 godzin temu @PogromcaBaobabow Trzymam kciuki Ziomek.. JA też ruszyłem z moim pierwszym indoorkiem . Mój cel to 1000g suchych ładnych topów. U mnie 21x Auto Ultimate Oraz 2x Gratisy Auto Glueberry Og oraz Auto Power Plant. Trzymam kciuci i obserwuje . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 147 Napisano 9 godzin temu @ZM-69 dzieki sliczne również trzymam kciuki i też będę obserwował 👌🤝 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach