JarzynaSWDN 443 Napisano 26 Października A na tą jedną roślinę przypadkiem nie dmucha wiatrak cały czas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 27 Października @Boczelli jutro mają 20 dni te z tyłu mogę już stosować calmag w oprysku ? Czy lepiej do ziemi ? I jak w oprysku to trochę ciężko o 1 w nocy podlewać godzinę po zgaszeniu lampy i pytanie czy jak będę psikał jak lampa świeci to nie wypali dziur ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 28 Października @PogromcaBaobabow pryskaj normalnie przy zapalonej 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 28 Października @Boczelli a pk z Bootsbau kiedy się daje ? I ile ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 28 Października Skąd? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 28 Października @WymiataczMega z Bootsbau🙃 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 28 Października @WymiataczMega tlumacz jebany 😂 nie zwróciłem uwagi i wysłałem mam gorszy problem… złamałem łodygę przy stresie… chyba będzie po niej @WymiataczMega ile tego Biotabsa bananowego i kiedy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 28 Października @PogromcaBaobabow sklejaj to od razu jakas tasma. Ja zawsze mam kolo boxa zwykla malarska i juz kilka razy uratowala mnie w takiej sytuacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 28 Października @moonka @moonka jak jest idealnie zlonczone nie wystarczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 28 Października @PogromcaBaobabow sklej to jak najszybciej😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 28 Października P i K dajesz jak roślina kwitnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 28 Października @moonka nie pozbiera się chyba jak zasądzę szybko dwie kolejne to dwa trzy tyg odstępu to będzie dużo ? @WymiataczMega to wiem ale odrazu jak już ma preflowery ? I jaka ilość na litr ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 28 Października (edytowane) @PogromcaBaobabow a nie latwiej i szybciej sprawdzic w Google?😉 od 1 do 3 ml na litr lub... @PogromcaBaobabow Wskazówki: Od drugiego tygodnia kwitnienia do tygodnia przed zbiorem, przy każdym podlewaniu, dodawaj 1-3 ml BIO PK5-8 na litr wody. Lub, podczas kwitnienia, w tygodniach 3, 4, 5 i 6, podawaj 10 ml Bio PK 5-8 każdej roślinie, rozcieńczonej w co najmniej 1 litrze wody. Edytowane 28 Października przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 28 Października @moonka nie ufam Google według producenta podobno 2 tabletki a daje się jedną więc wolałem zapytać 🥹 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 28 Października @PogromcaBaobabow daje sie 1 na 5litrow i wtedy jest elegancko😉 w przypadku automatow 1 na 10 litrow. Co do banana to nie stosowalem ale czytalem, ze jest dosyc mocny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 28 Października Bio PK to dopiero za miesiąc albo lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 28 Października @Boczelli ok a mogę zasadzić szybko dwie nowe czy już za późno ? Jedna padła sama od siebie a druga się złamała… i znów zostały 4… tylko nie wiem jescze jak mogę szybko zasadzić czy do tej ziemi co są te zniszczone czy musi być nowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 28 Października Ja bym zostal przy tych 4szt. Majac do dyspozycji wiecej miejsca mozna im pozwolic rozrosnac sie troche bardziej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 29 Października @moonka właśnie też tak myślę że tak zrobię ale dramat to jest masakra…. Mi to zawz3 piach w oczy i ch w du… 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 29 Października @PogromcaBaobabow bedzie to chyba najlepsza opcja. Przedluz im odpowiednio wega zeby rozrosly sie na cala powierzchnie bixa i bedziesz Pan zadowolony😉 a co do pecha... no tak bywa🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach