PogromcaBaobabow 412 Napisano 16 Października 2024 @Adi_ejol tabletka po 2-3 tyg dobrze pamiętam ? I oprysk calmagiem od 3 tyg ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 17 Października 2024 Dostałem dziś prezent na testa to nie jest męska panowie ? Skąd ma takie dzwonki ? 😳 słabo to na zdjęciu widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano 17 Października 2024 Ja nie widzę tam jajek 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 17 Października 2024 @WymiataczMega takie dzwoneczki jakby oderwę jeden @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 648 Napisano 17 Października 2024 @PogromcaBaobabow to kwiaty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 17 Października 2024 @szamayo na moich takiego czegoś nie miałem w sensie że z tego top się formuje ? To osoba to za szybko chce ścinać moim zdaniem trichomy mętne przeplatane z przezroczystymi myślę lekko jescze tydzień dwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 648 Napisano 17 Października 2024 @PogromcaBaobabow to już jest uformowany kwiat, nic bardziej się nie uformuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 18 Października 2024 @Boczelli mam pytanko bo mówiłeś kiedyś że takiej ziemi przesuszyć nie można jak to się tyczy teraz tego że w donicy mam 11l ziemi a podlewam 50-100ml wody ? Ta ziemia co wyschnie nie padnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 18 Października 2024 @PogromcaBaobabow pryskaj górna warstwe woda, tak szybko nie przesuszysz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 18 Października 2024 @Boczelli dzięki czyli nasączyć zawsze delikatnie 🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 19 Października 2024 Skąd wziąć duzy pojemnik ? Proste 😂 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 583 Napisano 19 Października 2024 Lol, zona na wakacje pojechała 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 158 Napisano 19 Października 2024 2 minuty temu, JarzynaSWDN napisał: Lol, zona na wakacje pojechała 😂 Kawaler bez dzieci hahaha to może @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 19 Października 2024 @JarzynaSWDN @TaTTiTo ani jeden ani drugi nie trafił 😂 i żona i dzieci 😂 Więc teraz to prezentuje się tak ❤️🔥 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,344 Napisano 19 Października 2024 Ja nawet nie chce myśleć co by mi się stało jakbym takie coś w wannie odjebał 🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 20 Października 2024 Nic tylko dodać wody i kąpiel błotna gotowa... 🤦♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 20 Października 2024 @Lady Green szkoda ziemi 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 20 Października 2024 @PogromcaBaobabow nie wiem co za ziemię masz ale chyba jednak bardziej szkoda ciała. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,344 Napisano 20 Października 2024 @Lady Green tym perlitem porysujesz sobie pupcie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 20 Października 2024 @WBB perlit w tej ziemi akurat przeszkadzał by mi najmniej. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach