PogromcaBaobabow 221 Napisano 3 Października Lecimy od nowa Ziemia Biobizz Light Mix Nawozy Biotabs Mars Hydro 80x80x160 Lampa Fce 1500 2x Strawberry Haze 2x Oreo 1x Panty Punch 1x Banan/blueberry 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Października Ciekawe jak się będzie wyciągało te kostki przy przesadzaniu. Bo moje ostatnio się porozpadały ale nie miałem normalnego podłoża tylko te w easyplugach przemieliłem śrubokrętem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 3 Października @WBB jest zestaw łopatek dam to mojej do zrobienia bo ja bym wyjebał w ścianę 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Października 6 minut temu, PogromcaBaobabow napisał: bo ja bym wyjebał w ścianę hah... to samo chciałem zrobić jak mi się w rękach rozpadło ale nie do końca i coś korzonek trzymało 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 3 Października @Boczelli coś chyba źle obliczyliśmy 😂 chyba że mogą być tak krzywo myślałem że będzie minimum luzu 🥺 Dobra pojebalem ja okazało się że box jest 70x70 … to zajebiście niewiem jak to teraz ogarnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 3 Października (edytowane) @PogromcaBaobabow no lipa. W 80x80 by bylo jeszcze luzu. One się nie mieszczą? Bo nie widac na zdjęciu dokladnie? Ile l maja? Edytowane 3 Października przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 3 Października Pod środkowe daj jakieś małe podstawki i się pomieszczą. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 3 Października @WymiataczMega kurwa zrobiłem to właśnie 😂😂😂 a teraz przeczytałem tylko teraz ziemi dać tyle żeby były równo w miare nie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 3 Października @PogromcaBaobabow nasypiesz ziemi do pelna to beda ciezsze i sie uloza stojac kolo siebie. Doniczki sie troche zdeformuja ale roslinom w niczym to nie bedzie przeszkadzac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 3 Października @Boczelli 23,5 chyba miały jak dobr3 pamiętam Jesteście najlepsi dzięki ❤️🔥 A tego nawozu startexu starczy po 42g ? Ma być 50 ale nie będę zamawiał 1,5kg jak braknie tylko 48g I jedna tabletka na donice czy 1,5 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 3 Października @PogromcaBaobabow 1 tabs na 10litrow ziemi. Pol lub ciut wiecej w przypadku automatow. Wloz go gdy roslinki beda mialy okolo 2 tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 3 Października (edytowane) @PogromcaBaobabow musi starczyć. Dajn 1 tabsa przy przesadzaniu. Ten osuszacz tam poki co niepotrzebny Edytowane 3 Października przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 3 Października @Boczelli tak wiem tylko przymierzałem 🔥 @moonka że jak ? W instrukcji było odrazu . Już nic nie rozumiem xDˣᴰ @Boczelli 10 minut temu, Boczelli napisał: @PogromcaBaobabow musi starczyć. Dajn 1 tabsa przy przesadzaniu. Ten osuszacz tam poki co niepotrzebny Przy przesadzaniu z inkubatora do doniczek mówimy ta ? @Boczelli ty masz mieszak z Mars hydro ? Jak zdjąć ten przód żeby go wyczyścić bo mnie pojebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 3 Października @PogromcaBaobabow nie mam mieszaka z mars hydro. Mozesz dac tego tabsa od razu, a mozesz po 2-3 tyg go wcisnac. Zrob tak jak bedzie ci wygodniej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 3 Października @PogromcaBaobabow no ja wlasnie dziwie sie troche instrukcji. Ziemia sama w sobie ma nawozy wystarczajace na pierwsze +- 14 dni. Ja daje tabsy wlasnie w okolicy 14 dnia aby nie przedobrzyc na poczatku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 3 Października @moonka a light ? Może rzeczywiście dam po tyg dwóch ale jak wyjmę po tyg to będą miały 3 jak tabletkę włożę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 3 Października (edytowane) @PogromcaBaobabow pisalem wlasnie o lightmix🙂 kazda mocniejsza mogla by popalic mlode rosliny. Rob jak uwazasz🙂 ja robie tak bo wydaje mi sie to sensowniejsze niz wsadzanie od razu i dokokszanie ziemi juz od wstepu. W moim obecnym grow nawet te 2 tygodnie to bylo za wczesnie bo byly lekkie nadmiary azotu po tabsach ale u mnie ziemia to moj wynalazek wiec to tez inna bajka😅 Edytowane 3 Października przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 3 Października @moonka w instruckcji jest mowa o sadzonce, czyli domyślnie ~2tygodniowej roslince 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 3 Października @Boczelli to tylko tabletka później ile je trzymać w tym inkubatorze ? Reszta z instrukcji normalnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 3 Października @PogromcaBaobabow no kilka dni jak leb wystawia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach