swistbuds 76 Napisano 21 Października @Wladimir @Wladimir haha Dobrze wiesz o czym Ci napisałem. Zjeść na śniadanie możesz swoją starą . Czym Ty się chwalisz tutaj syfem w szafie czy co? I się nie śpinaj bo pewnie masz tam 30 na łapie i kazaczysz przez tel Elo craftowy leszczu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 21 Października @vego1989 i tak i tak. Zależy jaki projekt. Zdarzyło mi się lecieć soilless, więc trochę minerałów nazbierałem. Ogólnie większość organicznie. Ale warto mieć minerał w zanadrzu. 270g z automata, czemu nie? Kwestia że bardziej w hydro niż w glebie. Ja w glebie połowę tego stuknąlem bez większych problemów, a nie jestem strikte automaciarzem. @swistbuds właśnie chyba nie wiem, ale skoro masz taką wiedzę to się podziel, bo wszyscy są ciekawi. Widzę że tutaj wjeżdżanie na starszych to jest na porządku dziennym, ale to twoja powinna była zrobić na tobie aborcję. 43 dokladnie i jak chcesz to możesz sprawdzić w real i to ty kozaczysz nie ja, a mógłbyś się wiedzą popisać, a nie jej brakiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 76 Napisano 21 Października (edytowane) @WBB sorry za te śmierci ale ja tylko napisałem swoje zdanie na temat Gs . A tu widać profesor i chemik w jednym. Wie wszystko po próbce. Żeby chociaż zrobił całe grow na tym to ok a on po próbce wie wszystko. Mitoman tyle. @Wladimir zesrales się pierwszy to czego oczekujesz? Zobaczysz że zjebiesz stąd jak z poprzedniego forum przez swoje kocopoly . A jak pisałem o starej miałem na myśli Twoja żonę tumanie Edytowane 21 Października przez swistbuds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 21 Października Uwierz mi że staram się jak mogę żeby każdego dnia zjadać moja żonę na śniadanie, uwielbiam to robić i jej się też to podoba 😉 Właśnie od tego są próbki żeby je sprawdzać. Tak to działa. Sprawdziłem, nie widziałem różnicy, wyraziłem swoje zdanie. Czego nie kumasz? Co cie boli? Oczekiwałem że wskoczysz z tej wiedzy tajemnej, ale jak widać nie masz nic do powiedzenia w temacie. Pierdolisz tylko farmazony. Sprawdź co to znaczy mitoman, bo chyba definicje się pomyliły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 21 Października @Lady Greendziękuję Ci dobra kobieto za gadżety.... ale to nie są byle jakie uchwyty, mi to wygląda na klasę premium. Będzie pasować, wstępnie tylko przyłożyłem czy wszytko się spasuje. @vego1989patrz bo chciałeś. Ale stringów nie pokaże bo mam zakaz 😉 A tak przy okazji leci farma miniaturek: Jutro powinna już, mam nadzieję, dotrzeć reszta ziemi... 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 21 Października @WBB nie w tym kierunku 😅 no chyba że w róg ma dmuchać... 🤷♀️🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 21 Października @Lady Green wiem. Tam jest tylko przystawione czy wejdzie jedno w drugie. To jest złudzenie, że skręcone już jest 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 21 Października @WBB wiem że nie jest skręcone... 😉 Widze w jakim miejscu jest środek gwinta. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Października @Lady Green z czego te klipsy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 22 Października @vego1989 z mojego wiatraka z pierwszej uprawy którego już wyrzuciłam. Uchwyty też miałam wyrzucić juz nie jeden raz, no ale jakieś licho kazalo mi je trzymać i nie wyrzucać... No i chciał człowiek być dobry to teraz jakieś insynuacje... 🤷♀️ @WBB ten uchwyt na rurkę zawsze możesz sobie wiesz na czym zacisnąć... 😉 ...i może krew do mózgu zacznie Ci wtedy lepiej dopływać... 🤔 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Października @Lady Green zrobię mu krzywdę... już patrzyłem jak co mocno ściska 🙂 Na ten tego to widziałem na Temu takie pierścienie gumowe... bezpieczniejsze to :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 22 Października @WBB nie mam temu. Ten tego też nie. 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Października @Lady Green myślisz, ze by pomoglo jakby wstrzymal tam prseplyw krwi ?😅 chlop nie daje rady dwoma głowami na raz myśleć 🤣🤣🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Października @vego1989 jak mu się coś stanie to mu będzie sztuczne oddychanie robić 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Października @WBB ja widzę, ze Ty zawsze 2 kroki przed @Lady Green jesteś 🤣🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Października @vego1989 nawet tak nie myśl a gdzie dopiero pisać... ja już stąd uciekam 🙂 Schowam się na czacie jak coś 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 22 Października @WBB chyba w Twoich snach... 11 minut temu, vego1989 napisał: @WBB ja widzę, ze Ty zawsze 2 kroki przed @Lady Green jesteś 🤣🤣🤣 I prawidłowo, tak właśnie macie myśleć. 🤭 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Października 5 minut temu, Lady Green napisał: chyba w Twoich snach... To był Twój pomysł żeby go podduszać 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 22 Października @WBB holderem do rurki? A objął by go w ogóle? 🙂 ...w takim razie przepraszam... 😊 z góry założyłam że nie bo ja miałam problem na rurkę go wcisnąć... 😘 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Października @Lady Green nie sprawdzałem jeszcze czy obejmie. Wiem tylko, że mają mocny ścisk, i rozwarcie na rurkę z boxa ok 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach