WBB 2,119 Napisano 9 Października @vego1989 ja nie lubię w ciągu dnia do ludzi zjaranym być 🙂 Chociaż teraz i tak mnie wszystko słabo klepie ale po buchu jest się w niektórych sytuacjach jakby troszkę upośledzonym... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Października @WBB dokładnie, kto powoe ze tak nie jest, to jeszcze do tego nie dorósł 🙃😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 9 Października 11 hours ago, WBB said: Tydzień minął i mamy 2 drużyny po 5 zawodników. Drużyna A (po lewej) jest tydzień starsza od Drużyny B (po prawej). Nie chce mi się żadnej selekcji robić to 3 nasiona na wacie już odpuszczam bo 2 i tak nie pękły nawet. Jedną sztukę będzie trzeba tylko eksmitować. Się wyciągają. Niżej lampa już nie bardzo bo lekko obniżyłem wczoraj to tam 30 stopni już jest. Teraz widzę, że zawodnicy mają nawet numery na koszulkach :):):) To pozostałości po pomidorach i numeracji odmian. A ty cold tube używasz do tego hps ? Jak nie to może warto zakupić ? Ja mam 150 hps który używałem wcześniej z cold tube i to działa bardzo dobrze, tylko wentylator trzeba mieć dobry bo musi ciągnąć i przez filtr i przez tubę, to nie jest takie duże a robi robotę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 9 Października A może i ja bym sobie jakiegoś hps dorzucil zeby dogrzewac boxa 🤔 bo pizdzi tam strasznie. Ile stopni moze taki na przykład hps 150 podniesc w boxie 1.44m2? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 9 Października (edytowane) 2 hours ago, Boczelli said: A może i ja bym sobie jakiegoś hps dorzucil zeby dogrzewac boxa 🤔 bo pizdzi tam strasznie. Ile stopni moze taki na przykład hps 150 podniesc w boxie 1.44m2? Ciężko powiedzieć, ale żarówka nagrzewa sie tak że stopi skórę jak dotkniesz A może wypróbuj sobie tą dmuchawę co ci pokazywałem, one mają po 100w i są w stanie nagrzać cały samochód, z boksem myślę że nie było by problemu Edytowane 9 Października przez JarzynaSWDN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 10 Października @JarzynaSWDN jaka dmuchawę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 10 Października @Boczelli coś takiego, ta ma 12v 50w ale są też 100w i więcej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 10 Października 12 godzin temu, JarzynaSWDN napisał: A ty cold tube używasz do tego hps ? Zeszłe lato kupiłem na test cooltube ale przyszła uszkodzona a i tak nic by w tamtym momencie nie pomogła więc odesłałem. I jak zamontuję cooltube to szkoda mi rezygnować z mojego odbłyśnika wingsa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 10 Października @WBB mój da radę rozebrać i zamontować skrzydło zamiast odbłyśnika który przyszedł z tubą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 10 Października @JarzynaSWDN ja tu nie widzę możliwości zamontowania tego A i rozmiar tuby kupiłem zły... chyba troszkę za duża była. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 10 Października @JarzynaSWDN ale to pod przetwornice trzeba podłączyć chyba? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 10 Października @WBB no skrzydło trzeba troszkę zmodyfikować, uchwyt na żarówkę trzeba ściągnąć i 2 małe dziurki zrobić żeby można było je zaczepić na tube możesz też kupić zestaw do modyfikacji 9 minutes ago, Boczelli said: @JarzynaSWDN ale to pod przetwornice trzeba podłączyć chyba? Tak, taki zasilacz można też użyć, i sterowniki jest ten sam co do kabla wtedy 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Października Te po lewej 17 dzień, po prawej 10. Coś mi się to małe wydaje a to zaraz kwitnąć ma. Nie przesadzone jeszcze, lst nie zrobione... Prawy dolny wyleci bo i tak jeden musi wypad zrobić. Prawy górny coś mu liścia poharatało 🙂 Plamami na liściach się nie przejmuje. 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 17 Października @WBB nie za małe doniczki? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Października @szamayo docelowo tak ma być. Reszta ziemi w drodze bo mam ciut za mało. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Października @WBB no coś male trochę jak na 17dni, ten po lewo na gorze będzie najlepszym skurwysynem, wspomnisz moje słowa, zawsze powtarzam ze te niedojebane najlepiej wychodza 😅 przesadzaj szybko, wyginaj bo zaraz będzie flooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,136 Napisano 18 Października O matko i córko... 🤦♀️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Października @Lady Green ale, że co? Tak zajebiśćie to wygląda? 🙂 ps. te 17 dni to tak nie do końca teraz sprawdzałem... trzeba wziąć poprawkę +-5 dni 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,136 Napisano 18 Października Miniaturki miały być u mnie, nie u Ciebie... 🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Października @Lady Green jak coś extra dorzucisz to się mogę zamienić 😘 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach