Adi_ejol 679 Napisano 15 Grudnia 2024 @Lady Green tez mi się tak zdaje, zdjęć nie wrzuca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 15 Grudnia 2024 Macie z perspektywy 500+ Wiem jak takie fotki robić 🙂 A ty ten żółty zdechlak, chociaż pod lampą nie widać tej żółci na liściach: 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2960 Napisano 15 Grudnia 2024 @WBB żebyś się czasem nie zdziwił. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 15 Grudnia 2024 @Lady Green jakby wszystko wyglądało jak te niektóre kolby to może.... ale te boczne pędy to bieda tam będzie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 15 Grudnia 2024 Było je wyciąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 15 Grudnia 2024 (edytowane) @WymiataczMega kilka dni temu już nie mogłem na to patrzęc i sporo mniejszych pędów tam wycinałem. Mikro topki odzyskałem i się suszą.... ale słabo klepią. Teraz już nie ma co za dużo wycinać bo raz, że szkoda a dwa zatrzymają się jeszcze 😉 Edytowane 15 Grudnia 2024 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2960 Napisano 15 Grudnia 2024 8 minut temu, WBB napisał: @Lady Green jakby wszystko wyglądało jak te niektóre kolby to może.... Kogo Ty chcesz przekonać? Mnie czy siebie? 😅 Tylko karm je nadal i dbaj. Ile im jeszcze zostało? Jak wywalisz tą jedną doniczkę to reszta będzie miała więcej miejsca i lepszy dostęp do światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 15 Grudnia 2024 (edytowane) @Lady Green 1 października liczyłem 1 dzień... 4 sztuki są o tydzień późniejsze ale nie wiem które to 🙂 Wydaje mi się, że taśmą izolacyjna zrobiłem im znaczniki ale musiał bym sprawdzić 🙂 Edytowane 15 Grudnia 2024 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2960 Napisano 15 Grudnia 2024 @WBB nie tak brzmiało pytanie... 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 15 Grudnia 2024 (edytowane) @Lady Green a co mam napisać jak sam jeszcze nie wiem. 3 miesiące w sylwestra miną Edytowane 15 Grudnia 2024 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2960 Napisano 15 Grudnia 2024 Kwitną mniej więcej tyle co moje sezony? To kalendarzyka nie masz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 15 Grudnia 2024 @Lady Green nie wiem... Skończył się chyba 7 tydzień flo. 3 minuty temu, Lady Green napisał: To kalendarzyka nie masz? Specjalnie celowałem w 1 października żebym kalendarza nie musiał pamiętać 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2960 Napisano 15 Grudnia 2024 Wnioskuję o komisję kontrolną bo kolega coś tu zaczyna chyba mataczyć. 😎 On nic nie wie... zaraz się okaże że to w ogóle nie jego. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 15 Grudnia 2024 @Lady Green a jakbym w temacie nie zapisał odmiany to też bym nie wiedział a jest tam tylko jedna odmiana 😅 Czas uprawy (Indoor): 8 tygodni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2960 Napisano 15 Grudnia 2024 Ja gelato to z piosenek jakichś tam kojarzę.😅 🎧🎶 Daj potem znać czy warto. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 15 Grudnia 2024 @Lady Green zapach mi się podoba bardzo. Nie wiem czy nie to samo co teraz jaram... 50zl/sztuka 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2960 Napisano 28 Grudnia 2024 (edytowane) @WymiataczMega coś mi się wydaje że wygrałeś swoją nagrodę walkowerem. 👍🏻 Edytowane 28 Grudnia 2024 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 28 Grudnia 2024 @Lady Green ciekawe co @WBB na to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2960 Napisano 28 Grudnia 2024 @WymiataczMega pewnie nie brał tej opcji pod uwagę. 🤭😉 A może celowo to zrobił? 👀😅 W końcu przecież sam Ci zaproponował... 🙊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 30 Grudnia 2024 @Lady Green @WymiataczMega czekam na trichomy... coś tych bursztynowych znowu nie widać. Już dwa podlania samą woda były. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach