Adi_ejol 595 Napisano Niedziela o 13:43 @Lady Green tez mi się tak zdaje, zdjęć nie wrzuca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,227 Napisano Niedziela o 14:11 Macie z perspektywy 500+ Wiem jak takie fotki robić 🙂 A ty ten żółty zdechlak, chociaż pod lampą nie widać tej żółci na liściach: 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,338 Napisano Niedziela o 14:26 @WBB żebyś się czasem nie zdziwił. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,227 Napisano Niedziela o 14:30 @Lady Green jakby wszystko wyglądało jak te niektóre kolby to może.... ale te boczne pędy to bieda tam będzie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,604 Napisano Niedziela o 14:34 Było je wyciąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,227 Napisano Niedziela o 14:37 (edytowane) @WymiataczMega kilka dni temu już nie mogłem na to patrzęc i sporo mniejszych pędów tam wycinałem. Mikro topki odzyskałem i się suszą.... ale słabo klepią. Teraz już nie ma co za dużo wycinać bo raz, że szkoda a dwa zatrzymają się jeszcze 😉 Edytowane Niedziela o 14:37 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,338 Napisano Niedziela o 14:44 8 minut temu, WBB napisał: @Lady Green jakby wszystko wyglądało jak te niektóre kolby to może.... Kogo Ty chcesz przekonać? Mnie czy siebie? 😅 Tylko karm je nadal i dbaj. Ile im jeszcze zostało? Jak wywalisz tą jedną doniczkę to reszta będzie miała więcej miejsca i lepszy dostęp do światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,227 Napisano Niedziela o 14:47 (edytowane) @Lady Green 1 października liczyłem 1 dzień... 4 sztuki są o tydzień późniejsze ale nie wiem które to 🙂 Wydaje mi się, że taśmą izolacyjna zrobiłem im znaczniki ale musiał bym sprawdzić 🙂 Edytowane Niedziela o 14:49 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,338 Napisano Niedziela o 14:47 @WBB nie tak brzmiało pytanie... 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,227 Napisano Niedziela o 14:50 (edytowane) @Lady Green a co mam napisać jak sam jeszcze nie wiem. 3 miesiące w sylwestra miną Edytowane Niedziela o 14:50 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,338 Napisano Niedziela o 14:50 Kwitną mniej więcej tyle co moje sezony? To kalendarzyka nie masz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,227 Napisano Niedziela o 14:53 @Lady Green nie wiem... Skończył się chyba 7 tydzień flo. 3 minuty temu, Lady Green napisał: To kalendarzyka nie masz? Specjalnie celowałem w 1 października żebym kalendarza nie musiał pamiętać 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,338 Napisano Niedziela o 15:00 Wnioskuję o komisję kontrolną bo kolega coś tu zaczyna chyba mataczyć. 😎 On nic nie wie... zaraz się okaże że to w ogóle nie jego. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,227 Napisano Niedziela o 15:17 @Lady Green a jakbym w temacie nie zapisał odmiany to też bym nie wiedział a jest tam tylko jedna odmiana 😅 Czas uprawy (Indoor): 8 tygodni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,338 Napisano Niedziela o 15:54 Ja gelato to z piosenek jakichś tam kojarzę.😅 🎧🎶 Daj potem znać czy warto. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,227 Napisano Niedziela o 15:59 @Lady Green zapach mi się podoba bardzo. Nie wiem czy nie to samo co teraz jaram... 50zl/sztuka 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach