WBB 2,342 Napisano 13 Stycznia 3 sztuki zrobione 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 13 Stycznia @WBB to się uwinąłeś raz dwa. 😉 Wstawiłeś chociaż osuszacz na ich miejsce? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,342 Napisano 13 Stycznia Godzinę temu, Lady Green napisał: Wstawiłeś chociaż osuszacz na ich miejsce? Po co? Dzisiaj zetnę resztę albo znowu tylko 3 sztuki. A to ścięte jebłem do pojemnika przezroczystego i na lampę. Nawet wczoraj tego nie przemieszałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 13 Stycznia (edytowane) 41 minut temu, WBB napisał: Po co? Np po to aby woda ze ścian namiotu zniknęła i aby miały odpowiednie warunki do schnięcia? 🤷♀️ No ok, już się nie wtrącam... 🤐🤷♀️ Edytowane 13 Stycznia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano 13 Stycznia Po co to się nogi nocą 😘 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 13 Stycznia 11 minut temu, WymiataczMega napisał: Po co to się nogi nocą 😘 @WymiataczMega znasz ciąg dalszy tej rymowanki? 🙈 W sumie to nawet nie wiem czy on istnieje naprawdę czy istnieje tylko w mojej głowie. 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano 13 Stycznia @Lady Green pewnie 🫡 a czasami pod pachami 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 13 Stycznia @WymiataczMega inaczej. 🙈 Ale mniejsza z tym, wszystko sobie można podstawić. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,342 Napisano 17 Stycznia 2 krzaków brakło do 🍦 😁 Prostym liczeniem 1gr/1Wat wyszło 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 17 Stycznia (edytowane) @WBB ja myśle że tyle ile brakło to tyle już wykopciłeś albo i więcej. Jeśli się mylę i nie wypaliłeś tyle to znaczy że koniecznie potrzebujesz korepetycji z uprawy u kogoś ogarniętego z bardzo dobrymi wynikami, np u mnie. 😉 Edytowane 17 Stycznia przez Lady Green 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,342 Napisano 17 Stycznia @Lady Green nie wiem czy mnie ma Ciebie stać 😉 A zapomniałem o tym wyjaranym... 20-30 max co może wyjarane. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 17 Stycznia @WBB biorąc pod uwagę fakt że jestem bezcenna to Cię nie stać. 🤷♀️ Ale ja mam dobre serduszko i wolontaryjnie też się czasem udzielam społecznie. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano 18 Stycznia @WBB kebabami karmione maczugi ? 🤣 mega kolby ja na swoje czekam aż ślinka cieknie jak czytam fotorelacje 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,342 Napisano 19 Stycznia @polecam 420 ograniczyłem GreenSensation bo nie miałem więcej i się na rekord zapowiada 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,342 Napisano Poniedziałek o 07:54 410 suchego wyszło. Jakby doliczyć sample to ok 450 się tam zakręciło. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano Poniedziałek o 09:44 @WBB no to nie dużo się pomyliliśmy z Wymiataczem... po ~5g na krzaczka to tyle co nic. 😎 Waga nowa z atestem? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,342 Napisano Poniedziałek o 09:55 @Lady Green wczoraj przyjechała druga waga i tak samo zważyła. Trochę sam jestem zdziwiony, że aż tyle tego wyszło 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano Poniedziałek o 12:53 Zdjęcia suszu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,342 Napisano Poniedziałek o 13:05 @Cholender kurde nie ma. A susz se wczoraj pojechał. 100 tylko mam 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sienet 2 Napisano 19 godzin temu W dniu 09/01/2025 o 08:17, WBB napisał: Musiałbym paznokcie najpierw zrobić 🙂 Myślałem o tym ale nie wiem czy jeszcze teraz czy jak jakiś ścięty leżał będzie. No to ja Ci zazdroszczę 😉 Jak zobaczyłem Pana Petru i Panią Jachirę na tej całej komisji to mi się odechciało bo tej Pani nie trawię. Ale obejrzałem całą godzinę relacji z tego. Brokuł już ogłasza zwycięstwo.... ale mi się wydaje, że będzie oglądał rosnące krzaki jak świnia niebo 🙂 No fakt że za tym projektem stoją pajace polityczne ale co zrobić jak u nas nie ma żadnej opozycja liroy coś robił ale zniknoł a szkoda bo merytorycznie był przygotowany Kozak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach