WBB 2,310 Napisano Poniedziałek o 08:38 3 sztuki zrobione 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,500 Napisano Poniedziałek o 08:42 @WBB to się uwinąłeś raz dwa. 😉 Wstawiłeś chociaż osuszacz na ich miejsce? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,310 Napisano Poniedziałek o 09:52 Godzinę temu, Lady Green napisał: Wstawiłeś chociaż osuszacz na ich miejsce? Po co? Dzisiaj zetnę resztę albo znowu tylko 3 sztuki. A to ścięte jebłem do pojemnika przezroczystego i na lampę. Nawet wczoraj tego nie przemieszałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,500 Napisano Poniedziałek o 10:33 (edytowane) 41 minut temu, WBB napisał: Po co? Np po to aby woda ze ścian namiotu zniknęła i aby miały odpowiednie warunki do schnięcia? 🤷♀️ No ok, już się nie wtrącam... 🤐🤷♀️ Edytowane Poniedziałek o 10:34 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Poniedziałek o 10:50 Po co to się nogi nocą 😘 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,500 Napisano Poniedziałek o 11:04 11 minut temu, WymiataczMega napisał: Po co to się nogi nocą 😘 @WymiataczMega znasz ciąg dalszy tej rymowanki? 🙈 W sumie to nawet nie wiem czy on istnieje naprawdę czy istnieje tylko w mojej głowie. 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Poniedziałek o 11:19 @Lady Green pewnie 🫡 a czasami pod pachami 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,500 Napisano Poniedziałek o 11:34 @WymiataczMega inaczej. 🙈 Ale mniejsza z tym, wszystko sobie można podstawić. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach