WymiataczMega 2,786 Napisano 30 Grudnia 2024 @WBB dawaj foty do kontroli 🤨 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,259 Napisano 30 Grudnia 2024 @WymiataczMega nie mam aktualnej, może dzisiaj się pstryknie jak do sampli pójdę. Ale już nic tam więcej nie napuchnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,786 Napisano 30 Grudnia 2024 @WBB sample kopią? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,259 Napisano 30 Grudnia 2024 @WymiataczMega coś tam nawet kopią. Ale to głównie dolne odrosty wycinam, które powinny już przy fryzjerze wylecieć. No i od razu do mikrofalówki. Dłużej jak jeden dzień nie udało się niczego posuszyć 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,259 Napisano 30 Grudnia 2024 @WymiataczMega 3 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 618 Napisano 31 Grudnia 2024 @WBB dobre kolby 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,259 Napisano 4 godziny temu Pobrane z 3 sztuk i ani jednego bursztynowego trichoma. Już dzisiaj nie podlewam. Przesusze do jutra, pojutrze i ścinać trzeba. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,786 Napisano 4 godziny temu Są lekkie bursztynki gdzie nie gdzie 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 618 Napisano 4 godziny temu @WBB czym takie zajebiste zdjęcia zrobiłeś? Tzn czym powiększasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,259 Napisano 4 godziny temu @Adi_ejolprofesjonalny sprzęt chyba za 15pln Tych dodatkowych obiektowow nie potrzeba ale są w komplecie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,435 Napisano 3 godziny temu (edytowane) @WBB i na telefon się to zakłada? Jak się to nazywa? Ja takiego czegoś ostatnio szukałam i nie znalazłam. Edytowane 3 godziny temu przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,259 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, WymiataczMega napisał: Są lekkie bursztynki gdzie nie gdzie 🤔 W poprzedniej sesji zdjęciowej jakbym też widział więcej tych bursztynów ale teraz nie wiem na której, a 9 sztuk nie chce mi się patrzeć 🙂 2 minuty temu, Lady Green napisał: @WBB i na telefon się to zakłada? Jak się to nazywa? Ja takiego czegoś ostatnio szukałam i nie znalazłam. No na telefon. Jak ma się kilka aparatów w telefonie to rzecz jasna, że na ten odpowiedni. "Obiektyw do telefonu" musisz szukać. A tego jest w pizdu. Ja mam chyba najprostsze co tam mają. Kiedyś robiłem fotki grzalkom do epapierosow, które godzinami kręciłem 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano 3 godziny temu Tez cos takiego mam, ale nie umiem zrobic takich ładnych zdjęć 😅 https://a.aliexpress.com/_EHlWVc0 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,259 Napisano 3 godziny temu @Boczelli bo fotka "w locie" nad roślinami średnio wyjdzie przy takim powiększeniu. Ucinasz kawałeczek topa, kładziesz na stole, w miarę normalne światło i rękę z telefonem też o ten stół trzeba oprzeć żeby było stabilniej. Ja w normalnym trybie ustawiam powiększenie ok. x2.2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach