Adi_ejol 611 Napisano 15 Grudnia 2024 @Lady Green tez mi się tak zdaje, zdjęć nie wrzuca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,248 Napisano 15 Grudnia 2024 Macie z perspektywy 500+ Wiem jak takie fotki robić 🙂 A ty ten żółty zdechlak, chociaż pod lampą nie widać tej żółci na liściach: 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,424 Napisano 15 Grudnia 2024 @WBB żebyś się czasem nie zdziwił. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,248 Napisano 15 Grudnia 2024 @Lady Green jakby wszystko wyglądało jak te niektóre kolby to może.... ale te boczne pędy to bieda tam będzie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano 15 Grudnia 2024 Było je wyciąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,248 Napisano 15 Grudnia 2024 (edytowane) @WymiataczMega kilka dni temu już nie mogłem na to patrzęc i sporo mniejszych pędów tam wycinałem. Mikro topki odzyskałem i się suszą.... ale słabo klepią. Teraz już nie ma co za dużo wycinać bo raz, że szkoda a dwa zatrzymają się jeszcze 😉 Edytowane 15 Grudnia 2024 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,424 Napisano 15 Grudnia 2024 8 minut temu, WBB napisał: @Lady Green jakby wszystko wyglądało jak te niektóre kolby to może.... Kogo Ty chcesz przekonać? Mnie czy siebie? 😅 Tylko karm je nadal i dbaj. Ile im jeszcze zostało? Jak wywalisz tą jedną doniczkę to reszta będzie miała więcej miejsca i lepszy dostęp do światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,248 Napisano 15 Grudnia 2024 (edytowane) @Lady Green 1 października liczyłem 1 dzień... 4 sztuki są o tydzień późniejsze ale nie wiem które to 🙂 Wydaje mi się, że taśmą izolacyjna zrobiłem im znaczniki ale musiał bym sprawdzić 🙂 Edytowane 15 Grudnia 2024 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,424 Napisano 15 Grudnia 2024 @WBB nie tak brzmiało pytanie... 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,248 Napisano 15 Grudnia 2024 (edytowane) @Lady Green a co mam napisać jak sam jeszcze nie wiem. 3 miesiące w sylwestra miną Edytowane 15 Grudnia 2024 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,424 Napisano 15 Grudnia 2024 Kwitną mniej więcej tyle co moje sezony? To kalendarzyka nie masz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,248 Napisano 15 Grudnia 2024 @Lady Green nie wiem... Skończył się chyba 7 tydzień flo. 3 minuty temu, Lady Green napisał: To kalendarzyka nie masz? Specjalnie celowałem w 1 października żebym kalendarza nie musiał pamiętać 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,424 Napisano 15 Grudnia 2024 Wnioskuję o komisję kontrolną bo kolega coś tu zaczyna chyba mataczyć. 😎 On nic nie wie... zaraz się okaże że to w ogóle nie jego. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,248 Napisano 15 Grudnia 2024 @Lady Green a jakbym w temacie nie zapisał odmiany to też bym nie wiedział a jest tam tylko jedna odmiana 😅 Czas uprawy (Indoor): 8 tygodni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,424 Napisano 15 Grudnia 2024 Ja gelato to z piosenek jakichś tam kojarzę.😅 🎧🎶 Daj potem znać czy warto. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,248 Napisano 15 Grudnia 2024 @Lady Green zapach mi się podoba bardzo. Nie wiem czy nie to samo co teraz jaram... 50zl/sztuka 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,424 Napisano 28 Grudnia 2024 (edytowane) @WymiataczMega coś mi się wydaje że wygrałeś swoją nagrodę walkowerem. 👍🏻 Edytowane 28 Grudnia 2024 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano 28 Grudnia 2024 @Lady Green ciekawe co @WBB na to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,424 Napisano 28 Grudnia 2024 @WymiataczMega pewnie nie brał tej opcji pod uwagę. 🤭😉 A może celowo to zrobił? 👀😅 W końcu przecież sam Ci zaproponował... 🙊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,248 Napisano 30 Grudnia 2024 @Lady Green @WymiataczMega czekam na trichomy... coś tych bursztynowych znowu nie widać. Już dwa podlania samą woda były. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach