Boczelli 3,645 Napisano 3 Grudnia 2024 Nie zapomnijcie o tym nagraniu 😅 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,435 Napisano 3 Grudnia 2024 @Boczelli właśnie miałam pytać czy Panowie myśleli już o lokalizacji i terminie bo przecież też jakoś będę musiała z kamerą dojechać/dolecieć. 👍🏻 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,787 Napisano 3 Grudnia 2024 Haha będzie lodzik🥰 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,260 Napisano 3 Grudnia 2024 Nie ma szans... one w sylwestra będą miały równe 3 miesiące 😉 @WymiataczMega a w gumie czy bez? 😅 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,771 Napisano 3 Grudnia 2024 @WBB w ponczochach😂 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,435 Napisano 3 Grudnia 2024 13 minut temu, WBB napisał: @WymiataczMega a w gumie czy bez? 😅 Może jeszcze przez szybę? 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,787 Napisano 3 Grudnia 2024 Normalnie ciepła kiełbasa bez półśrodków 😎 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,260 Napisano 8 Grudnia 2024 @Lady Green ta środkowa wysoka po prawej stronie chce chyba wypad z boxa zrobic. Jak będę podlewał to wyciągnę ją do fotek bez lampy. Zobaczymy co profesore Boczelli powie 🙂 A tu sample: 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano 8 Grudnia 2024 (edytowane) @WBB a co ja mam do gadania 🤣 jakie warunki w boxie? bo gesto fest, trzeba uwazac zeby szara szmata nie zawitala 🙃 Edytowane 8 Grudnia 2024 przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,435 Napisano 8 Grudnia 2024 @WBB dziś planujesz działać? Wg mnie nie ma na co czekać. Ile one już kwitną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,260 Napisano 8 Grudnia 2024 (edytowane) @Lady Green ale jak działać? Podlewanie we wtorek jakoś będzie. Wyszły z ziemi 1.10 i idą standardowo. Zakwitły normalnie w ciągu miesiąca. @Boczelli warunki jak zwykle chujowe. Temp 25-32 podczas dnia. Wentylator w tym zakresie się włącza i wyłącza. Bo jakbym go nie wyłączał to temp spadnie do chyba do 15. Wilgotność też faluje ale jest taka, że na ścianach na wysokość 50cm jest woda. Edytowane 8 Grudnia 2024 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,435 Napisano 8 Grudnia 2024 1 minutę temu, WBB napisał: @Lady Green ale jak działać? No wywalić krzaka i wstawić osuszacz. Czyli rozumiem że do wtorku nie planujesz nic zmieniać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,260 Napisano 8 Grudnia 2024 @Lady Green dzisiaj i jutro pewnie nie będę miał kiedy. Ale najpierw muszę zmierzyć czy aby na pewno osuszacz się zmieści bo może nie wejść. A ta roślina jeszcze cała w żółtych liściach jest 🙂 Jest jeszcze opcja podłączenia wylotu z wlotem a po drodze "wpiąć" osuszacz. Ale musiałbym wtedy rzeźbić z kartonu takie dyfuzory jak moonka sobie na drukarce machnął. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,435 Napisano 15 Grudnia 2024 @WBB osuszacz wcisnąłeś już czy nadal igrasz sobie z losem? 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,260 Napisano 15 Grudnia 2024 @Lady Green zmierzyłem tylko czy się zmieści... powinien 🙂 A tym dwóm co mi się nie podobają dalem jeszcze szansę i dostały GreenSensation, którego w tej uprawie mam tylko 50ml (poprzednio 250ml). Coś jakby ruszyły i teraz muszę chwilę odczekać jak bardzo im pomogło. Chociaż jedną zaraz zostanie bez liści jak te żółte zrzuci. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,787 Napisano 15 Grudnia 2024 Jak się popieści to i się zmieści 😉 dawaj tu zdjęcia tych habazi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,260 Napisano 15 Grudnia 2024 @WymiataczMega troszkę później może... pod warunkiem, że nic nie wjedzie 🤏 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 618 Napisano 15 Grudnia 2024 @WBB kto komu ma oblodzić jak będzie 500+? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,260 Napisano 15 Grudnia 2024 @Adi_ejol no ja jemu... sam sobie takiego strzała w kolano zapodałem 🙂 Ale tam żeby 200 było to będzie dobrze 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,435 Napisano 15 Grudnia 2024 Mówiłam że teraz będzie próbował to sabotować... 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach