WBB 2,172 Napisano 27 Listopada @Lady Green ja z Tobą w nic już nie gram.... 🙂 Żartuję... 🙂 Nie wiem co tam widzisz ale ja i tak wiem jaki będzie finał 😛 Pić zaczęły mocno i dzisiaj podlewać będzie trzeba... nawet dobrze bo Royal Sugar wczoraj przyjechał. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano 27 Listopada 6 minut temu, WBB napisał: Nie wiem co tam widzisz ale ja i tak wiem jaki będzie finał 😛 No to jaki będzie? Dawaj, sprawdzimy Twoje prorocze zdolności. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,172 Napisano 27 Listopada @Lady Green 250 vs 600. O ile wszystko mi dobrze pójdzie i nie spleśnieje też nic 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano 27 Listopada @WBB jak osuszacz wciśniesz to może nie spleśnieje... 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,172 Napisano 27 Listopada @Lady Green powinnaś napisać, że chyba Cię nie doceniam.... ale wiem, skromność nie pozwala 🙂 700-800? Osuszacza nie ma gdzie tam wcisnąć. Butelkę do podlewania ciężko zmieścić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano 27 Listopada @WBB nie przesadzaj... 😅 ...jak u mnie będzie nie mniej niż 500 to będzie ok. 😎 Nie doceniasz to znowu siebie... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 27 Listopada @WBB pół kilograma będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,172 Napisano 27 Listopada @WymiataczMega jak będzie 500 suchego to loda Ci robię 😅 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 27 Listopada Możecie to nagrać? 😂 7 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,172 Napisano 27 Listopada @Boczelli o kurwa... rozbił żeś Pan bank 😅🤣😂 Wiedziałem, że tak będzie.... ale nie aż tak 🤣 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano 27 Listopada 29 minut temu, Boczelli napisał: Możecie to nagrać? 😂 Niechętnie no ale zgłaszam się na ochotnika na operatora kamery... Skoro ktoś musi... 😎 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,559 Napisano 27 Listopada Co tu sie dzieje😅🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 984 Napisano 27 Listopada 8 godzin temu, WBB napisał: @Lady Green powinnaś napisać, że chyba Cię nie doceniam.... ale wiem, skromność nie pozwala 🙂 700-800? Osuszacza nie ma gdzie tam wcisnąć. Butelkę do podlewania ciężko zmieścić. Kiedyś widziałem patent jak pochłaniacz był podwieszony i nie zabierał miejsca roślina🤯 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,172 Napisano 27 Listopada @mateo ale, że ten wielki kloc na wysokość półtorej donicy? Nie da rady. Już mi taki pomysł przeszedł przez myśl... A te małe pochłaniacze w workach to nie chce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 984 Napisano 27 Listopada Pudełka pochłaniacze też nic nie dają a pochłaniacza widziałem kiedyś tak zrobionego u kogos 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,172 Napisano 23 godziny temu Jakieś 2 cherlaki się trafiły. Witki zamiast gałęzi, kulki zamiast topów i żółknące liście... Nie mam czym pH zmierzyć więc nie zmierzę. W dodatku całość przesuszylem, o jeden dzień. Tutaj trochę widoku od środka: I całość po podlaniu i fryzjerze znowu małym: 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano 23 godziny temu No 500 będzie jak nic... 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,172 Napisano 23 godziny temu @Lady Green lepiej nie... bo wiesz co wtedy będzie 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano 23 godziny temu @WBB tylko nie próbuj tam teraz nic sabotować... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,559 Napisano 22 godziny temu Rowniez obstawiam okolice 500 bo dobrze sie to zapowiada🙂 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach