Lady Green 2,135 Napisano 7 Listopada (edytowane) @WBB to zaklej folią i taśmą ewentualne nieszczelności w pomieszczeniu lub np zmień pomieszczenie na mniejsze. 🤷♀️ Schowka pod schodami lub czegoś w tym stylu nie masz? Wybacz, chyba mam problem ze słowami "nie da się", to takie typowe dla pokolenia 2000, wg Was nic się nie da... 😅 Edytowane 7 Listopada przez Lady Green 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 62 Napisano 7 Listopada @WBB Nawet nie wiesz jak sie cieszę ze wszsytko Ci poszło do góry. I grow uratowany . Ile na tą chwilę mają dni jaka odleglosc od lampy ? Jaki system świecenia ? @Lady Green początek był ciężki za długo przetrzymane ale wszystko pieknie wystrzeliło . 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 7 Listopada @ZM-69 się okaże po wyniku na koniec czy grow był uratowany 🙂 Niedługo znowu powinienem zacząć jęczeć, że małe... bo zawsze tak robię 🙂 Lampa nie wiem.... ok. 50cm, 20/4. Coś się zdupcyło z gniazdkami wifi. Pierdolę, nie idę... ciekawe czy się nie ugotują. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 62 Napisano 7 Listopada @WBB U mnie na 24 x Automaty kilka je pokręciło chyba że względu na ziemie od Plagron Growmix . @ZM-69 Bo wsadziłem odrazu w docelowe donice . Ziemia Growmix niby według producenta nie nawozić przez 3 tyg a ja im dałem pełna dawkę Rhizotonic ukorzeniacza .Ale żyją chodzi tylko o 3-4 roślinki że chyba za dużo miały tego wszystkiego . Lampę dałem dziś na 65cm od roślinek i 30%mocy .Lampy mam 2x720 watt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 7 Listopada @ZM-69 tylko ja jadę oldscoolowo na HPSie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 14 Listopada (edytowane) Wczoraj chciałem podlewać ale nie równo piją to te najbardziej suche dostały trochę wody żeby wytrzymały do dzisiaj/jutro i będzie podlewanie wszystkich. Powyciągałem je i chciałem lekko przystrzyc. Ale wyszło grube przycinanie na wkurwieniu jak zobaczyłem te cienkie witki tam. Non stop obraz mam przed oczami wielkich pał @Lady Green. Zacząłem się obawiać czy 30g z krzaka będzie.... muszę obniżyć oczekiwania.... przy 50 z krzaka musiałbym być zadowolony. Pozamieniałem je też wszystkie miejscami. Najbardziej zbudowana, z najgrubszymi łodygami jest ta, którą się złamała i cały szczyt straciła. Jakby pestka od Barneya była 😉 Edytowane 14 Listopada przez WBB 1 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 14 Listopada (edytowane) @WBB u mnie też wczoraj był fryzjer na sezonach. Zostawiłam po 8 szczytów na doniczke, w 2 przypadkach nie mogłam się zdecydować to zostawiłam 9, później zdecyduje którego wywalić. Edytowane 14 Listopada przez Lady Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 14 Listopada @Lady Green kiedy ważenie na sucho.... bo tak już powinno być zaraz gotowe. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 14 Listopada @WBB jak już jak jeszcze? 🤔 Dziś rano im mieszak wyłączyłam bo siankiem czuć po otwarciu namiotu. 🙄 Gigabud dzisiaj sprawdzę bo ona rozdrobniona na maczek to może już jest sucha. 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 14 Listopada @Lady Green testowałaś już? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 14 Listopada @WymiataczMega jeszcze nie... Wczoraj nawet zerkałam na gorillę ale musiałabym dosuszać w piekarniku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 14 Listopada @Lady Green nie ładnie...popraw się 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 godzin temu Nie widać jeszcze "rakietek"... mam obawy czy wogole będą na tych cienkich patyczkach. 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 12 godzin temu Fryzjer by się przydał i to konkretny 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 godzin temu (edytowane) @Boczelli tam fryzjer był tydzień temu chyba. I stwierdziłem, że może to pierwszy i ostatni będzie. Tam jest rzadko tych liści ale doniczek za dużo najebane i miejsca nie ma. A na dole odrostów szkoda mi ciąć no bo nic nie będzie. Pod koniec i tak znowu stwierdzę, że następnym razem nie będę się pierdolił i powycinam wszystko na dole. Edytowane 12 godzin temu przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 11 godzin temu Dobrze to wygląda. Jeszcze nabiorą masy💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach