WBB 2,021 Napisano 23 Października @moonka no a wyciąg kiedy? Ciekawe jakie zdanie ma co do wyciągu @Wladimir.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,088 Napisano 23 Października @WBB u mnie wszystko chodzi na najmniejszych obrotach juz od samego poczatku. Lepiej zeby dmuchalo i wymienialo powietrze niz zeby w boxie wszystko kislo. Takie jest moje zdanie i podejscie do tematu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 23 Października @moonka to też włączam.... ale będzie za chwilę problem z temperaturą tylko przy 250W... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 257 Napisano 24 Października (edytowane) @moonka ja tam nie widzę problemów jak na glebie wychodzą grzyby i pleśnie. Raczej to pozytywne zjawisko, ostatnio wyrósł mi czubnik cytrynowy. @WBB Ogólnie jak jest hps to jest dużo suszej niż przy LED. To jest spora różnica między uprawami. Ja w zime nawet na wyłączonym wyciągu lecę wegetację. Załącza się od temperatury. Pamiętajcie że wentylacja daje jeden ważny składnik odżywczy - CO2. O ile na wegetację raz na kilka godzin wystarczy przewietrzyć to im większe krzaki tym więcej trzeba CO2. Edytowane 24 Października przez Wladimir 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 24 Października Wczoraj wieczorem było już niecałe 20 stopni przy włączonym wyciągu... za mało. Ustawię go tam żeby włączał się co godzinę albo dwie i przewietrzał namiot przez 10-20 minut. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,088 Napisano 24 Października @Wladimir ja jednak plesn wole na serach a grzyby na patelni🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano Piątek o 16:24 Nie ma tu co robić... podlane, kilka skobli wbitych w ziemię. Ps. I coś dla fanów fioletowego 😉 4 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,924 Napisano Piątek o 16:56 @WBB i czym zastąpiłeś słonika? 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano Piątek o 17:07 @Lady Green niczym. Leję z butelki i nie patrzę co się tam dzieje. Ale ziemia coraz bardziej ubita się robi już 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach