WBB 2,119 Napisano 23 Października @Lady Green Córcia padnie ze śmiechu jak zobaczy, że takie coś sobie kupiłem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @WBB przecież nie mówie Ci żebyś sobie taką kupował. 😅 Jak nie masz czegoś w tym stylu to trudno, podlewaj powoli np z kubka z dzióbkem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 478 Napisano 23 Października @WBB A ja bym na twoim miejscu kupił właśnie takiego słonika 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 23 Października Tez głosuję na słonika, jest zajebisty! 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października Nawet wiem gdzie bym mógł go kupić... tylko, że ja się nie pierdziele z podlewaniem, litra leje na dwa razy a tym slonikiem mi z godzina zejdzie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 478 Napisano 23 Października (edytowane) @WBB https://www.polskie-zabawki.pl/konewka-slon-dla-dzieci-do-ogrodu-poreczna-nie-p-2686.html Mam jakis problem z czytaniem, myślałem, że napisałeś że nawet nie wiesz gdzie mógłbyś go kupić Edytowane 23 Października przez Adi_ejol @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października @Adi_ejol ja napisałem, że wiem gdzie go kupić 😉 Na stoisku z zabawkami tam gdzie mnie czasem córcia wyciągnie;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @Adi_ejol szkoda że fioletowego nie wkleiliśmy... to mogłoby przechylić szalę... 😉 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 478 Napisano 23 Października @WBB no właśnie zauważyłem dopiero po wysłaniu linku, ale masz w razie W gdyby na stoisku nie mieli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października Byłem i nie mieli ani fioletowych ani żadnych. Może też źle patrzyłem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Października (edytowane) W dniu 19/10/2024 o 18:04, Wladimir napisał: Wielkość automata jest podyktowana wielkością korzenia i jak przykisisz 2tyg w 0.5l kubkach to wyjdą mikrusy. Jak przelejesz w dużej doniczce to również... Ogólnie im szybciej tym lepiej. A najlepiej od razu docelowa... I dużo ziemi i kokosu... zgadza się @WBB sam pewnie popełniasz błędy jak nie masz doświadczenia i rośliny trochę to odczuwają, a niemiec widzę ma ból dupska jakiś znowu, uważajcie na niego to zakłamane. 400w HPS to duża moc nie za parno tam masz? wiatraki masz? Edytowane 23 Października przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października @Andi teraz leci tylko 250W... 400W na flo przełączę. 25-27 stopni, wiatrak z oscylacją chodzi ale nie wi m jak długo bo zaczął piszczeć 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Października @WBB jak wiatrak jeden? masz kompletną wentylację? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października @Andi tak, jest cały wyciąg ale jeszcze go nie odpalam. Mieszający w tej chwili chodzi tylko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Października @WBB no to się kisi tam powietrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 23 Października Są tu jacyś Niemcy? 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października @Andi różnie ludzie to robią... nie wiem, czy to może mieć jakiś większy wpływ na całość.... Mieszający tam dobrze na dole hula, a rura od filtra jest zdjęta i zwisa na górze... jakiś taki mały komin z tego jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @WBB robię odwrotnie. Wyciąg od początku jest włączony, mieszak dopiero później. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października @Lady Green robiłem i tak i tak, różnicy nie zauważyłem. Nie włączam go bo mnie wkurwia jak buczy i go słychać od samego wejścia 🙂 Ale mogę włączyć jak większość tak robi. 9 minut temu, Boczelli napisał: Są tu jacyś Niemcy? 🤔 "Chłopaki nie płaczą"? Chcesz od nich piątaka? 🙂 @Lady Green ja mieszaka szybko włączam żeby łodygi się wysiliły troszkę i od tego grubsze były. Teraz aż jedna podlana siewke to wywróciło 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 23 Października (edytowane) Mnie juz zycie nauczylo, ze mieszaki wlacza sie od poczatku. Przy jednych automatach olalem mieszaki i po kilku dniach ziemia zaczela plesniec. Musialem pozbyc sie okolo 5cm wierzchniej warstwy ziemi i dosypac nowej. Po tym juz zawsze wlaczam mieszaki od pierwszego dnia😅 Edytowane 23 Października przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach