WBB 2,115 Napisano 11 Października @BulbasaurB przy każdej plamce będziesz flush robił? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 27 Napisano 11 Października @WBB 1 indor dlatego pytam co robić .... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 11 Października @BulbasaurB ja bym to olał 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 27 Napisano 17 Października Witam po tygodniu 1 roślina jest znacznie zacofana jakiś karzeł się trafił będzie cos z niej czy nie warto marnować na nią czasu i kiełkować cos innego. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 17 Października Ja bym zostawił jak jest. Może jeszcze zrobić psikus i wyprzedzić koleżanki. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornik 66 Napisano 17 Października Dokładnie, też mialem opozniona rosline, ktora potem wyprzedziła inne, na spokojnie i obserwowac😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 27 Napisano 20 Października (edytowane) Witam. Dziewczyny zostały podlane nawozami wczoraj i wyskoczył pierwszy problem jedna z nich pokazała plamy na liściach. Pozostałe oprócz karła maja się świetnie. podlane według tabeli + mikroby ph 6,4/6.6 Wilgotność 80% Pytanie czy na razie olac te plamy i lać sama wodę następnym razem i kiedy zacząć LST Edytowane 20 Października przez BulbasaurB 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 27 Napisano 21 Października Dziś robiłem lst i kurwa mac za mocno pocięglem druta i złamała mi się pizda . jak myślicie po foto cos z tego ? 2 ostatnie zdjęcia urwanej. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 21 Października Ja bym trzymał. Sam kiedyś tak ujebałem 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 21 Października @BulbasaurB normalnie będzie żyć, zrobiłeś jej hardkorowy topping 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 38 Napisano 21 Października Trzeba było przyłożyć z powrotem o skleić taśmą,może się by przyjęło.Mi podobnie pękło ale się trzymało dosłownie 3mm jeszcze na włoskach,przyłożyłem,owinąłem taśmą i działa,przyjeło sie.Jak nie jest w koszu to spróbuj jeszcze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 27 Napisano 28 Października (edytowane) Dzień 22 Te liście to oznaka przelania nawozami ? dziś dostały po 1,5L wody Jak myślicie włączyć już lampę na 100 % ? Edytowane 28 Października przez BulbasaurB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 28 Października @BulbasaurB wyglada jak od nawozow. Co do lampy... jesli teraz dasz na 100% to czym bedziesz swiecil jak beda na flo?😉 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 27 Napisano 9 Listopada Dzien 35 Witam Panny przed świętami miały się świetnie puki nie musiałem wyjechać do polski miało być na 2 dni to pewno nic by się nie stało ale niestety siła wyższa zatrzymała mnie na 4 dni i po przyjeździe do domu zastałem Saharę oklapnięte liście podsuszone szczyty ,dziewczyny mniej więcej odzyskały siły. Kwitnienie liczę od 04.11 odciąłem wszystkie podsuszone liście pytanie czemu są tak oklapnięte i żółte. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 351 Napisano 9 Listopada Jak żyją to będzie gitara 🎸 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 9 Listopada Nie ma tragedii. Po podlaniu daj im czas a dojda do siebie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 27 Napisano Piątek o 16:15 (edytowane) Dzień 41 Czy to są braki azotu ? Czy jednak są przelane. Ph 6.4 i czy pozbyć się większości liści ? Edytowane Piątek o 16:22 przez BulbasaurB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano Piątek o 17:09 @BulbasaurB Raczej nie są przelane. Masz braki npk. Ona są głodne. Teraz wyjadają co mają w liściach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 351 Napisano Piątek o 19:56 Głodne, ale sprawdź ph 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach