WBB 2,119 Napisano 11 Października @BulbasaurB przy każdej plamce będziesz flush robił? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 28 Napisano 11 Października @WBB 1 indor dlatego pytam co robić .... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Października @BulbasaurB ja bym to olał 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 28 Napisano 17 Października Witam po tygodniu 1 roślina jest znacznie zacofana jakiś karzeł się trafił będzie cos z niej czy nie warto marnować na nią czasu i kiełkować cos innego. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 17 Października Ja bym zostawił jak jest. Może jeszcze zrobić psikus i wyprzedzić koleżanki. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornik 66 Napisano 17 Października Dokładnie, też mialem opozniona rosline, ktora potem wyprzedziła inne, na spokojnie i obserwowac😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 28 Napisano 20 Października (edytowane) Witam. Dziewczyny zostały podlane nawozami wczoraj i wyskoczył pierwszy problem jedna z nich pokazała plamy na liściach. Pozostałe oprócz karła maja się świetnie. podlane według tabeli + mikroby ph 6,4/6.6 Wilgotność 80% Pytanie czy na razie olac te plamy i lać sama wodę następnym razem i kiedy zacząć LST Edytowane 20 Października przez BulbasaurB 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 28 Napisano 21 Października Dziś robiłem lst i kurwa mac za mocno pocięglem druta i złamała mi się pizda . jak myślicie po foto cos z tego ? 2 ostatnie zdjęcia urwanej. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 21 Października Ja bym trzymał. Sam kiedyś tak ujebałem 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 21 Października @BulbasaurB normalnie będzie żyć, zrobiłeś jej hardkorowy topping 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 38 Napisano 21 Października Trzeba było przyłożyć z powrotem o skleić taśmą,może się by przyjęło.Mi podobnie pękło ale się trzymało dosłownie 3mm jeszcze na włoskach,przyłożyłem,owinąłem taśmą i działa,przyjeło sie.Jak nie jest w koszu to spróbuj jeszcze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 28 Napisano 28 Października (edytowane) Dzień 22 Te liście to oznaka przelania nawozami ? dziś dostały po 1,5L wody Jak myślicie włączyć już lampę na 100 % ? Edytowane 28 Października przez BulbasaurB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 28 Października @BulbasaurB wyglada jak od nawozow. Co do lampy... jesli teraz dasz na 100% to czym bedziesz swiecil jak beda na flo?😉 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 28 Napisano 9 Listopada Dzien 35 Witam Panny przed świętami miały się świetnie puki nie musiałem wyjechać do polski miało być na 2 dni to pewno nic by się nie stało ale niestety siła wyższa zatrzymała mnie na 4 dni i po przyjeździe do domu zastałem Saharę oklapnięte liście podsuszone szczyty ,dziewczyny mniej więcej odzyskały siły. Kwitnienie liczę od 04.11 odciąłem wszystkie podsuszone liście pytanie czemu są tak oklapnięte i żółte. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 9 Listopada Jak żyją to będzie gitara 🎸 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 9 Listopada Nie ma tragedii. Po podlaniu daj im czas a dojda do siebie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 28 Napisano 15 Listopada (edytowane) Dzień 41 Czy to są braki azotu ? Czy jednak są przelane. Ph 6.4 i czy pozbyć się większości liści ? Edytowane 15 Listopada przez BulbasaurB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 76 Napisano 15 Listopada @BulbasaurB Raczej nie są przelane. Masz braki npk. Ona są głodne. Teraz wyjadają co mają w liściach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 15 Listopada Głodne, ale sprawdź ph 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 28 Napisano 19 godzin temu Dzień 48 Panie rosną w spokoju dają sobie świetnie rade pomimo stresów. Jutro dostają większe dawki nawozów bo blade są cały czas. Te liście na jednej to od braków tak sądze ale milo by było żeby ktoś potwierdził. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach