WBB 2,021 Napisano 11 Października @BulbasaurB przy każdej plamce będziesz flush robił? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 21 Napisano 11 Października @WBB 1 indor dlatego pytam co robić .... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 11 Października @BulbasaurB ja bym to olał 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 21 Napisano 17 Października Witam po tygodniu 1 roślina jest znacznie zacofana jakiś karzeł się trafił będzie cos z niej czy nie warto marnować na nią czasu i kiełkować cos innego. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,101 Napisano 17 Października Ja bym zostawił jak jest. Może jeszcze zrobić psikus i wyprzedzić koleżanki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornik 65 Napisano 17 Października Dokładnie, też mialem opozniona rosline, ktora potem wyprzedziła inne, na spokojnie i obserwowac😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 21 Napisano 20 Października (edytowane) Witam. Dziewczyny zostały podlane nawozami wczoraj i wyskoczył pierwszy problem jedna z nich pokazała plamy na liściach. Pozostałe oprócz karła maja się świetnie. podlane według tabeli + mikroby ph 6,4/6.6 Wilgotność 80% Pytanie czy na razie olac te plamy i lać sama wodę następnym razem i kiedy zacząć LST Edytowane 20 Października przez BulbasaurB 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 21 Napisano 21 Października Dziś robiłem lst i kurwa mac za mocno pocięglem druta i złamała mi się pizda . jak myślicie po foto cos z tego ? 2 ostatnie zdjęcia urwanej. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 21 Października Ja bym trzymał. Sam kiedyś tak ujebałem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,016 Napisano 21 Października @BulbasaurB normalnie będzie żyć, zrobiłeś jej hardkorowy topping 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 35 Napisano 21 Października Trzeba było przyłożyć z powrotem o skleić taśmą,może się by przyjęło.Mi podobnie pękło ale się trzymało dosłownie 3mm jeszcze na włoskach,przyłożyłem,owinąłem taśmą i działa,przyjeło sie.Jak nie jest w koszu to spróbuj jeszcze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulbasaurB 21 Napisano Poniedziałek o 17:51 (edytowane) Dzień 22 Te liście to oznaka przelania nawozami ? dziś dostały po 1,5L wody Jak myślicie włączyć już lampę na 100 % ? Edytowane Poniedziałek o 17:52 przez BulbasaurB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,088 Napisano Poniedziałek o 17:56 @BulbasaurB wyglada jak od nawozow. Co do lampy... jesli teraz dasz na 100% to czym bedziesz swiecil jak beda na flo?😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach