Kumpel 68 Napisano 17 Października 21 stopni w ciągu dnia to dobra temperatura czy trochę za zimno? 22 dzień od wykiełkowania i idą sobie powoli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,535 Napisano 17 Października @Kumpel troche chlodno. 25 bylo by ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 22 Października Kwitnie powoli, czy już czas zmniejszyć wilgotność w boxie?✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,217 Napisano 22 Października @Kumpel jeszcze nie. A jak tamte dwie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 22 Października @Lady Green wzrost bardzo powolny, wręcz znikomy. Miałem na początku problem z temperaturą w pomieszczeniu i ten mróz chyba spowodował zachamowanie 😮💨 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,217 Napisano 22 Października @Kumpel czym je podlewasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 22 Października @Lady Green tylko woda , kilka dni temu przesadzałem i dałem wszystko od biotabs Worek z ziemią trzymałem w piwnicy gdzie jest spora wilgoć, jest szansa że ziema zawilgotniła i spierdoliła się po prostu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano 22 Października Ile dni mają? To Automaty? przesadzałeś je? Jeszcze kilka dni temu? To źle. Karły mogą być. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 22 Października @WymiataczMega 25 dni, automaty, przesadzone, zmarznięte = 2 karły na 3. jest źle. Jedna wychodzi z tego i powoli do przodu, podejrzewam błędy w temperaturze od początku i jest jak jest. Plan jest taki że ciągnę to do końca i tak bo nic nie mam do stracenia i kolejne zrobię w maju jak będzie ciepło i przyjemnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 25 Października Kwitnie, czy to czas na zmniejszenie wilgotność w boxie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 6 Listopada Wracam po jakimś czasie i sprawa jest tego typu, dwa karły: jeden zakwitł a drugi to nie wiadomo co się z nim dzieje ale nie przeszkadza mi więc sobie rośnie. Wiem jakie błędy popełniłem i pytanie brzmi czy przy następnym razie mogę wsadzić nasionka do gotowych donic ze wszystkimi od Bio Tabs żeby uniknąć przesadzania? Nie popierdoli ich jak teraz? @moonka @Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,452 Napisano 6 Listopada (edytowane) @Kumpel wymieszac wszystko jak w instrukcji i w taka ziemie mozna wsadzac nasiona, tylko tabsy i podlanie ziemi bakteriami przesunac gdzies na 2-3 tydzien zycia juz roslinek. No i ziemia oczywiście light mix. Te donice co masz to jakieś strasznie male, maja one wgl dziury od spodu? Ja bym sobie je zostawił na pelargonie a do grow kupił wieksze 11 lub 14l Edytowane 6 Listopada przez Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 6 Listopada @Boczelli konkretna odpowiedź, tak też zrobię. Mają dziury i podobno są 9 litrowe ale kupie nowe na kolejny grow. To już przeciągane do końca i po nowym roku przy kolejnym grow nie będę już przesadzał, zmienię ziemię i doniczki. Cóż człowiek całe życie się uczy 😅 Dzięki za pomoc ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano Środa o 19:35 Mały updated po kilku tygodniach. Pienapple z tego wszystkiego wyszło najlepiej, dupy nie urywa ale zawsze coś, 63 dni minęło, myślę że jeszcze 2 tygodnie i będzie kosa. Karzełki też powoli do przodu, zostawię je do końca miesiąca i zobaczymy co z tego będzie. ✌️👌 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 28 Napisano Czwartek o 18:37 Ten Pineapple bardzo ładny 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano Czwartek o 18:50 @hazera paliłem to w Amsterdamie ostatnio i wierzę że będzie chociaż w połowie tak dobry jak tamtejszy 😅😬 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 97 Napisano Czwartek o 18:59 @Kumpel pineapplee wyszedl ksiazkowy wrzuć kilka zdjęć niego. Pozdro . Ciekawy ten auto ciekawe ile wyjdzie na sucho . A jak struktura topów? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 28 Napisano Czwartek o 19:01 @Kumpel Własnej produkcji mam nadzieje, ze jeszcze lepszy bedzie! Bede zagladał👊 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano Czwartek o 19:11 @ZM-69 topy gęste ale nie aż tak żywiczne jak Amnesia jelly. Amnesia tak się klei że bez rękawiczek nie podchodź 😅 sam jestem ciekaw ile wyjdzie, nie długo się dowiemy 😄wrzucam parę fotek ✌️ @hazera oby 😄✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 97 Napisano Czwartek o 19:15 @Kumpel wooow stary coś pięknego wyszło Ci . Bede obserwować . pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach