Skocz do zawartości
Kumpel

PURPLE SKUNK X AMNESIA JELLY X PINEAPPLE AUTO

Rekomendowane odpowiedzi

21 stopni w ciągu dnia to dobra temperatura czy trochę za zimno? 22 dzień od wykiełkowania i idą sobie powoli 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green wzrost bardzo powolny, wręcz znikomy. Miałem na początku problem z temperaturą w pomieszczeniu i ten mróz chyba spowodował zachamowanie 😮💨

IMG_20241022_192416_1.jpg

IMG_20241022_192426.jpg

IMG_20241022_192435.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green tylko woda , kilka dni temu przesadzałem i dałem wszystko od biotabs 

Worek z ziemią trzymałem w piwnicy gdzie jest spora wilgoć, jest szansa że ziema zawilgotniła i spierdoliła się po prostu? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WymiataczMega 25 dni, automaty, przesadzone, zmarznięte = 2 karły na 3. jest źle. Jedna wychodzi z tego i powoli do przodu, podejrzewam błędy w temperaturze od początku i jest jak jest. Plan jest taki że ciągnę to do końca i tak bo nic nie mam do stracenia i kolejne zrobię w maju jak będzie ciepło i przyjemnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracam po jakimś czasie i sprawa jest tego typu, dwa karły: jeden zakwitł a drugi to nie wiadomo co się z nim dzieje ale nie przeszkadza mi więc sobie rośnie. 

Wiem jakie błędy popełniłem i pytanie brzmi czy przy następnym razie mogę wsadzić nasionka do gotowych donic ze wszystkimi od Bio Tabs żeby uniknąć przesadzania? Nie popierdoli ich jak teraz?

@moonka @Boczelli

IMG_20241106_081253.jpg

IMG_20241106_081220.jpg

IMG_20241106_080742.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Kumpel wymieszac wszystko jak w instrukcji i w taka ziemie mozna wsadzac nasiona, tylko tabsy i podlanie ziemi bakteriami przesunac gdzies na 2-3 tydzien zycia juz roslinek. No i ziemia oczywiście light mix.

Te donice co masz to jakieś strasznie male, maja one wgl dziury od spodu? Ja bym sobie je zostawił na pelargonie a do grow kupił wieksze 11 lub 14l

Edytowane przez Boczelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli konkretna odpowiedź, tak też zrobię. Mają dziury i podobno są 9 litrowe ale kupie nowe na kolejny grow. To już przeciągane do końca i po nowym roku przy kolejnym grow nie będę już przesadzał, zmienię ziemię i doniczki. Cóż człowiek całe życie się uczy 😅

Dzięki za pomoc ✌️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mały updated po kilku tygodniach.

Pienapple z tego wszystkiego wyszło najlepiej, dupy nie urywa ale zawsze coś, 63 dni minęło, myślę że jeszcze 2 tygodnie i będzie kosa.

Karzełki też powoli do przodu, zostawię je do końca miesiąca i zobaczymy co z tego będzie. 

✌️👌

IMG_20241127_201940.jpg

IMG_20241127_201948.jpg

IMG_20241127_202036.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kumpel pineapplee wyszedl ksiazkowy  wrzuć kilka zdjęć niego. 

Pozdro .

Ciekawy ten auto ciekawe ile wyjdzie na sucho .

A jak struktura topów? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ZM-69 topy gęste ale nie aż tak żywiczne jak Amnesia jelly. Amnesia tak się klei że bez rękawiczek nie podchodź 😅 sam jestem ciekaw ile wyjdzie, nie długo się dowiemy 😄wrzucam parę fotek ✌️

@hazera oby 😄✌️

IMG_20241128_200616.jpg

IMG_20241128_200652.jpg

IMG_20241128_200600.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi