WBB 2,293 Napisano 23 godziny temu @Boczelli taki miałem zamysł.... ale ziarno Barneya muszę kupić a wszystkie zaskórniaki przećpane 🙂 Nie widzi mi się czekać do końca miesiąca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,657 Napisano 23 godziny temu @WBB mogę Ci coś podesłać jak wrócę do domu, ale Barneya mam chyba tylko jakieś automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,469 Napisano 23 godziny temu @WymiataczMega jestem w trakcie. 😎 Trymuje ręcznie i póki co sprawia mi to ogromną przyjemność 😅 więc się nie spieszę... 😉 @WBB bogini piękna? No cóż z grzeczności nie zaprzeczę... 🧟♀️😊 Jak to mówią każda potfora znajdzie swego amatora. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,293 Napisano 23 godziny temu @Lady Green no Twój stary tak Cię woła więc nie mogę inaczej 🙂 @Boczelli no właśnie chcę znowu 9 automatów i ta sama odmiana co teraz. Ale brat mi wczoraj napisał, że słabe i niedobre. A ja właśnie ze względu na smak chciałem Gelato. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 170 Napisano 22 godziny temu @WBB mam teraz Strawberry Gorilla Auto od fastbudsów, to jedna jest taka, że żeby to nie był automat to już by ze mną została na zawsze. I nic jej nie boli, i łyka wodę i nawozy jak gęś i jest 2 razy większa od reszty towarzystwa. Zobaczymy na koniec co waga powie, ale liczę na rekord z planta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,293 Napisano 22 godziny temu Tzn mi chodzi nie tyle konkretnie o Barneya co takie jakieś markowe ziarno. Do porównania z naszymi krajowymi 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 170 Napisano 22 godziny temu @WBB Fast buds spoko, barney dla mnie nie siedzi mam dwa teraz watermelon Zkittlez auto, ale to takie rośnie bo rośnie, wcześniej robiłem chyba mimose evo od nich to też szału nie było, to już chyba wolę pestki od RQS, teraz w drugim namiocie już rosną Guzzlerz od Humboldta x2 i jakieś cudo hiszpańskie Tramuntana - Mimosa x Kush Mint 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,469 Napisano 18 godzin temu @WBB przekręciłeś chyba coś ale nie będę się czepiać szczegółów. 🙂 Roślinki już sobie wiszą... Ktoś chce obstawić wagę? Trym na zdjęciach wygląda średnio a starałam się... 🤷♀️ ale i tak pierwszy raz suszę aż tak bardzo obskubane. Na pierwszych 3 zdjęciach slurri, potem była gsc ale zapomniałam o zdjęciu, kolejna coco milk i ostatnia blue dream. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,293 Napisano 17 godzin temu @Lady Green będzie 3 razy więcej niż u mnie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 170 Napisano 17 godzin temu celowałbym między 300-350 g suchego, ale ciężko skalę złapać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,813 Napisano 17 godzin temu 426😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 170 Napisano 17 godzin temu A co można wygrać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,813 Napisano 17 godzin temu @Bubble talon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 170 Napisano 17 godzin temu @WymiataczMega na Azjatkę i balon? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,786 Napisano 17 godzin temu 350+-20 @WymiataczMega jesli wygram to zawijam balon a Pania zostawiam na pozarcie forumowiczom😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 170 Napisano 17 godzin temu @moonka Ej, balon to ja też chcę, Azjatkę też mogę wziąć to będzie zioło trymowała :P, te małe żółte rączki, ale żeby nie było wątpliwości to ja w takim układzie mówię 325g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,786 Napisano 17 godzin temu @Bubble a jak trafi sie Tajka... taka malo klasyczna?🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 170 Napisano 17 godzin temu (edytowane) @moonka nie ważne, moja żona już dopilnuje, żeby robotna była 🤣 A ty po prostu żałujesz, że sam nie wpadłeś na takie zastosowanie, a tylko jedno Ci w głowie 😄 Edytowane 17 godzin temu przez Bubble 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,293 Napisano 17 godzin temu Eeee.... nie ma. Wszystko skośnookie najpierw zabieram ja 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,657 Napisano 17 godzin temu To Cali więc moga być mocno zbite i ciezkie, dlatego obstawie 380 😉 @WBB a Ty automaty chcesz czy sezony? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach