Kibic 238 Napisano Poniedziałek o 11:38 piszecie o tym hermieniu jak byście byli jakimiś świerzakami w temacie. To że hermi to normalka i to bez znaczenie gdzie z skąd pestki, chyba mało wysialiście, co z tego że kilka pestek w topach znajdziecie, problem by był jak by to było dużo a nie kilka kilkanaście na rośline 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,456 Napisano Poniedziałek o 12:49 @Wladimir lubię tajeMity... 🥰 Wydaje mi się że jeśli nie dziś to najpóźniej w weekend będzie kosa... Może pobiorę dzisiaj sampelki do testów, tylko kto je wypali? Będę musiała się poświęcić... Może chociaż jakością będę zadowolona bo ilość... przemilcze... 🙄 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,801 Napisano Poniedziałek o 12:55 Bardzo podobają mi się twoje topy 🤗💚. Pobieraj sample 😎 ja wieczorem będę testował. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,456 Napisano Poniedziałek o 13:09 @WymiataczMega dzięki. 😊 Nie wiem z której pobrać... 🤔 chyba wyliczanke zrobie... Tylko od której zacząć... 😅😉 Ale mi zacina forum... 🤦♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,801 Napisano Poniedziałek o 13:18 @Lady Green 3 i 4 zdjęcie bym zjadł na surowo🫠 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 152 Napisano Poniedziałek o 17:38 @Wladimir No, to co piszesz akurat potwierdza to, że po 6 tygodniu jest bezpieczniej, roślina klonowana ma wiek matki, więc generalnie ma więcej niż 6 tygodni. Im dłużej tym lepiej, ale pamiętaj, że większości zależy na przełączeniu jak najszybciej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 289 Napisano 17 godzin temu W Europie tak, za oceanem już niekoniecznie. Może jakieś restrykcje unijne lub drogi prąd:)? Takie cukiereczki mają to do siebie ze są niskoplenne, choć umieją zaskoczyć na wadze. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,456 Napisano 16 godzin temu @Wladimir mam nadzieję że i mnie pozytywnie zaskoczą na wadze. 👍🏻 Idę zaraz do nich z mikroskopem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 542 Napisano 15 godzin temu 1 hour ago, Lady Green said: @Wladimir mam nadzieję że i mnie pozytywnie zaskoczą na wadze. 👍🏻 Idę zaraz do nich z mikroskopem... Jak z mikroskopem trzeba patrzeć to raczej dużo nie będzie 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,456 Napisano 14 godzin temu Ups... chyba troszkę je przetrzymałam... zdjęcie telefonem ale i tak widać że bursztynu sporo. Najbardziej w tyle jest blue dream ale głownie mleko, pojedyncze bursztyny plus przezroczystych tez jest trochę. 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 152 Napisano 11 godzin temu (edytowane) @Lady Green CO? GDZIE? Idealnie jest na kosę. 😇 Edytowane 11 godzin temu przez Bubble 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,456 Napisano 10 godzin temu Jutro rano będzie kosa. Już bezapelacyjnie. Siedzą już po ciemku. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,271 Napisano 9 godzin temu A ja stoję nad swoimi i się zastanawiam czy może jednak jeszcze raz je podlać i sobie dać czas jeszcze kilka dni, do weekendu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,456 Napisano 9 godzin temu @WBB no chyba nie planowałeś ścinać dzisiaj? Lekcje odrobione? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,271 Napisano 8 godzin temu @Lady Green jak siedzę na dupie to się okazuje, że nie jestem potrzebny... odrabiają się chyba lekcje 🙂 Jak zajaralem to wpadłem na genialny pomysł.... będę ciał po jednej sztuce dziennie i do kartonu nad lampę 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,456 Napisano 7 godzin temu @WBB na ile sztuk taki karton wystarczy? I bez osuszacza działałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,271 Napisano 7 godzin temu @Lady Green bez osuszacza. Ale jeszcze nie wiem czy się na 100% udało 🙂 A w karton to nie wiem... zależy jaki duży. Ale ja bym swoje wszystko zmieścił 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach