Skocz do zawartości
Lady Green

Miszmasz, mydło i powidło na 1m2 ☀️💦

Rekomendowane odpowiedzi

piszecie o tym hermieniu jak byście byli jakimiś świerzakami w temacie. To że hermi to normalka i to bez znaczenie gdzie z skąd pestki, chyba mało wysialiście, co z tego że kilka pestek w topach znajdziecie, problem by był jak by to było dużo a nie kilka kilkanaście na rośline

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Wladimir lubię tajeMity... 🥰 

Wydaje mi się że jeśli nie dziś to najpóźniej w weekend będzie kosa... Może pobiorę dzisiaj sampelki do testów, tylko kto je wypali? Będę musiała się poświęcić... 

Może chociaż jakością będę zadowolona bo ilość... przemilcze... 🙄

12.jpg

3.jpg

4.jpg

11.jpg

9.jpg

7.jpg

6.jpg

55.jpg

2.jpg

1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Wladimir No, to co piszesz akurat potwierdza to, że po 6 tygodniu jest bezpieczniej, roślina klonowana ma wiek matki, więc generalnie ma więcej niż 6 tygodni. Im dłużej tym lepiej, ale pamiętaj, że większości zależy na przełączeniu jak najszybciej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Europie tak, za oceanem już niekoniecznie. Może jakieś restrykcje unijne lub drogi prąd:)?

Takie cukiereczki mają to do siebie ze są niskoplenne, choć umieją zaskoczyć na wadze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 hour ago, Lady Green said:

@Wladimir mam nadzieję że i mnie pozytywnie zaskoczą na wadze. 👍🏻

Idę zaraz do nich z mikroskopem...

Jak z mikroskopem trzeba patrzeć to raczej dużo nie będzie 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ups... chyba troszkę je przetrzymałam... zdjęcie telefonem ale i tak widać że bursztynu sporo. 

Najbardziej w tyle jest blue dream ale głownie mleko, pojedyncze bursztyny plus przezroczystych tez jest trochę. 

0.jpg

00.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja stoję nad swoimi i się zastanawiam czy może jednak jeszcze raz je podlać i sobie dać czas jeszcze kilka dni, do weekendu 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green jak siedzę na dupie to się okazuje, że nie jestem potrzebny... odrabiają się chyba lekcje 🙂

Jak zajaralem to wpadłem na genialny pomysł.... będę ciał po jednej sztuce dziennie i do kartonu nad lampę 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi