Lady Green 2,340 Napisano 11 Grudnia @Lasir dzięki. 👍🏻 A pytanie chyba zbyt ciężkie dla mnie na chwile obecną... 😅 Realnie to nie wiem czy będzie 500... 😉 No chyba że mnie jeszcze zaskoczą i wreszcie ruszą do przodu. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,583 Napisano 11 Grudnia @Lady Green jeszcze nie widziałem nikogo kto by ściągnął 500g z 1m2 oprócz Ciebie, a przejrzałem setki relacji 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,340 Napisano 11 Grudnia @Boczelli żartujesz sobie? 😅🤔 Przecież to żaden wyczyn... 🤷♀️ (teraz mi nie poszło zbytnio zakładam przez to ich nadmierne maltretowanie) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,583 Napisano 11 Grudnia @Lady Green serio, ludzie jak maja te 300g z metra to jest dobrze. Przyjęło się że dobry wynik to powyżej 1g z 1W lampy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,340 Napisano 11 Grudnia (edytowane) @Boczelli no to aż ciekawa jestem jeszcze bardziej ile mi się uda wyciągnąć tym razem z tych oto perełek. 😅 Edytowane 11 Grudnia przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,688 Napisano 11 Grudnia @Boczelli czyli moje 650gramow mozna zaliczyc do dobrego wyniku?😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,340 Napisano 11 Grudnia Nie to żebym przypominała moje 700, ale warto o nich pamiętać... 😊😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 659 Napisano 11 Grudnia Pięć stówek to dobry wynik. Miałem raz 400 z hakiem 🙂 Teraz, Lady Green napisał: Nie to żebym przypominała moje 700, ale warto o nich pamiętać... 😊😉 700?!?! Jak to, gdzie , co? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,340 Napisano 11 Grudnia @Lasir moja 2 uprawa, tu na forum. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,688 Napisano 11 Grudnia Licytacja kto mial wiecej?😅🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,340 Napisano 11 Grudnia (edytowane) @moonka oj tam od razu licytacja... 😉 Na pewno ktoś miał więcej. 🤷♀️ Widzieliście np te szczepione na 1m2? 2kg jak nic. No dobra... może 1,5. 😉 Edytowane 11 Grudnia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,583 Napisano 11 Grudnia @Lady Green @moonka Musicie przestać ważyć mokre zioło 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,340 Napisano 11 Grudnia @Boczelli zapewniam że to w żaden sposób nie wpływa na późniejszą wagę suchego. 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,688 Napisano 12 Grudnia @Boczelli tak wysuszonego jeszcze nigdy nie mialem😅🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,340 Napisano Sobota o 11:11 Pcham ten wózeczek dalej... Dziewczynki dostały dziś piciu (wczoraj już powinny ale mi sie nie chciało), zaraz stuknie im 6 tyg flo, niektórzy producenci podają 8 tyg flo do zbiorów (np slurri), myślicie że jeszcze jedno podlanie z nawozami i odpuścić im już aby się zaczęły wyjadać? Wielkością nie grzeszą ale powiem Wam że śliczne są, a przynajmniej mnie się podobają, zdjęcia nie oddają ich uroku. Coco milk wpada delikatnie w fiolet/róż(?) chyba przez to że czasem zapominam zamknąć okno na noc, może dam jej szansę i codziennie zafunduję niższe tmp. 4 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,607 Napisano Sobota o 11:28 Piękny ogród 💚👍. Nabite są to daj im się wyjeść. Jak testy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,340 Napisano Sobota o 11:34 @WymiataczMega testów jeszcze nie było, czekam do przyszłego tygodnia choć nie wiem czy jestem na to gotowa... 😅 Chyba najlepiej będzie testować wieczorem jak wszyscy już pójdą spać na wypadek gdyby miało mnie zmieść z planszy. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,583 Napisano Sobota o 12:57 @Lady Green definitywne zmniejsz im jeszcze temperature w nocy, a powinny się pięknie wybarwić 🤗 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,340 Napisano Sobota o 14:00 (edytowane) Niewygodnie dziś spałam, boli mnie kark i ramię, masaż nie pomógł, tak czytam sobie o tej slurri i o jej właściwościach przeciwbólowych i rozluźniających... 🙈 Może jednak dziś jej spróbuję... 😊 Edytowane Sobota o 14:01 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,607 Napisano Sobota o 15:52 Doktor Wymiatacz 😎 mówi że warto 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach