Skocz do zawartości
Lady in Green

Miszmasz, mydło i powidło na 1m2 ☀️💦

Rekomendowane odpowiedzi

Pięć stówek to dobry wynik. Miałem raz 400 z hakiem 🙂

Teraz, Lady Green napisał:

Nie to żebym przypominała moje 700, ale warto o nich pamiętać... 😊😉

700?!?! Jak to, gdzie , co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pcham ten wózeczek dalej... Dziewczynki dostały dziś piciu (wczoraj już powinny ale mi sie nie chciało), zaraz stuknie im 6 tyg flo, niektórzy producenci podają 8 tyg flo do zbiorów (np slurri), myślicie że jeszcze jedno podlanie z nawozami i odpuścić im już aby się zaczęły wyjadać? 

Wielkością nie grzeszą ale powiem Wam że śliczne są, a przynajmniej mnie się podobają, zdjęcia nie oddają ich uroku. 

Coco milk wpada delikatnie w fiolet/róż(?) chyba przez to że czasem zapominam zamknąć okno na noc, może dam jej szansę i codziennie zafunduję niższe tmp. 

11.jpg

22.jpg

33.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewygodnie dziś spałam, boli mnie kark i ramię, masaż nie pomógł, tak czytam sobie o tej slurri i o jej właściwościach przeciwbólowych i rozluźniających... 🙈   Może jednak dziś jej spróbuję... 😊

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie doktorze @WymiataczMega , Pan wie co mówi i co doradza innym. 👍🏻 Masz konto na znany lekarz? Dam Ci 5 gwiazdek i jakąś fajną opinię machnę. 😉

Ból minął wczoraj po kuracji, niestety dziś powrócił... 😅 Kurację wypadało by pewnie powtórzyć ale nie będę tego robić, nie taki ból człowiek w życiu znosił, twarda jestem, dam radę bez. 😉👍🏻 A okruszki moje niech sobie spokojnie rosną i nawet niech nikt nie próbuje się zbliżać i im przeszkadzać. 🤗

Odnośnie slurri, pozytywnie byłam zaskoczona, spodziewałam się lęków i paranoji itp tak jak po ayi a tymczasem pełen relaksik na ciele i duchu. Smak też... inny, ciekawy. Po curingu będzie pewnie petarda. 

Chyba musze z mikroskopem do namiotu się przejść bo ten topek którego wczoraj z samego dołu ucięłam miał bardzo dużo mleka. Pół na pół wręcz z przezroczystymi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi