Gość Napisano 11 Grudnia 2024 @Lady Green jeszcze nie widziałem nikogo kto by ściągnął 500g z 1m2 oprócz Ciebie, a przejrzałem setki relacji 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 11 Grudnia 2024 @Boczelli żartujesz sobie? 😅🤔 Przecież to żaden wyczyn... 🤷♀️ (teraz mi nie poszło zbytnio zakładam przez to ich nadmierne maltretowanie) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Grudnia 2024 @Lady Green serio, ludzie jak maja te 300g z metra to jest dobrze. Przyjęło się że dobry wynik to powyżej 1g z 1W lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 11 Grudnia 2024 (edytowane) @Boczelli no to aż ciekawa jestem jeszcze bardziej ile mi się uda wyciągnąć tym razem z tych oto perełek. 😅 Edytowane 11 Grudnia 2024 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Grudnia 2024 @Boczelli czyli moje 650gramow mozna zaliczyc do dobrego wyniku?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 11 Grudnia 2024 Nie to żebym przypominała moje 700, ale warto o nich pamiętać... 😊😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 714 Napisano 11 Grudnia 2024 Pięć stówek to dobry wynik. Miałem raz 400 z hakiem 🙂 Teraz, Lady Green napisał: Nie to żebym przypominała moje 700, ale warto o nich pamiętać... 😊😉 700?!?! Jak to, gdzie , co? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 11 Grudnia 2024 @Lasir moja 2 uprawa, tu na forum. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Grudnia 2024 Licytacja kto mial wiecej?😅🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 11 Grudnia 2024 (edytowane) @moonka oj tam od razu licytacja... 😉 Na pewno ktoś miał więcej. 🤷♀️ Widzieliście np te szczepione na 1m2? 2kg jak nic. No dobra... może 1,5. 😉 Edytowane 11 Grudnia 2024 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Grudnia 2024 @Lady Green @moonka Musicie przestać ważyć mokre zioło 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 11 Grudnia 2024 @Boczelli zapewniam że to w żaden sposób nie wpływa na późniejszą wagę suchego. 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2024 @Boczelli tak wysuszonego jeszcze nigdy nie mialem😅🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 14 Grudnia 2024 Pcham ten wózeczek dalej... Dziewczynki dostały dziś piciu (wczoraj już powinny ale mi sie nie chciało), zaraz stuknie im 6 tyg flo, niektórzy producenci podają 8 tyg flo do zbiorów (np slurri), myślicie że jeszcze jedno podlanie z nawozami i odpuścić im już aby się zaczęły wyjadać? Wielkością nie grzeszą ale powiem Wam że śliczne są, a przynajmniej mnie się podobają, zdjęcia nie oddają ich uroku. Coco milk wpada delikatnie w fiolet/róż(?) chyba przez to że czasem zapominam zamknąć okno na noc, może dam jej szansę i codziennie zafunduję niższe tmp. 3 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 14 Grudnia 2024 Piękny ogród 💚👍. Nabite są to daj im się wyjeść. Jak testy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 14 Grudnia 2024 @WymiataczMega testów jeszcze nie było, czekam do przyszłego tygodnia choć nie wiem czy jestem na to gotowa... 😅 Chyba najlepiej będzie testować wieczorem jak wszyscy już pójdą spać na wypadek gdyby miało mnie zmieść z planszy. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Grudnia 2024 @Lady Green definitywne zmniejsz im jeszcze temperature w nocy, a powinny się pięknie wybarwić 🤗 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 14 Grudnia 2024 (edytowane) Niewygodnie dziś spałam, boli mnie kark i ramię, masaż nie pomógł, tak czytam sobie o tej slurri i o jej właściwościach przeciwbólowych i rozluźniających... 🙈 Może jednak dziś jej spróbuję... 😊 Edytowane 14 Grudnia 2024 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 14 Grudnia 2024 Doktor Wymiatacz 😎 mówi że warto 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 15 Grudnia 2024 Panie doktorze @WymiataczMega , Pan wie co mówi i co doradza innym. 👍🏻 Masz konto na znany lekarz? Dam Ci 5 gwiazdek i jakąś fajną opinię machnę. 😉 Ból minął wczoraj po kuracji, niestety dziś powrócił... 😅 Kurację wypadało by pewnie powtórzyć ale nie będę tego robić, nie taki ból człowiek w życiu znosił, twarda jestem, dam radę bez. 😉👍🏻 A okruszki moje niech sobie spokojnie rosną i nawet niech nikt nie próbuje się zbliżać i im przeszkadzać. 🤗 Odnośnie slurri, pozytywnie byłam zaskoczona, spodziewałam się lęków i paranoji itp tak jak po ayi a tymczasem pełen relaksik na ciele i duchu. Smak też... inny, ciekawy. Po curingu będzie pewnie petarda. Chyba musze z mikroskopem do namiotu się przejść bo ten topek którego wczoraj z samego dołu ucięłam miał bardzo dużo mleka. Pół na pół wręcz z przezroczystymi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach