Tester 1,448 Napisano Poniedziałek o 20:09 @Lady Green w związku z tym należy się @WBB jakaś nagroda? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,704 Napisano Poniedziałek o 20:12 @Lady Green a z tych automatow ile było bo nie chce mi się szukać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,500 Napisano Poniedziałek o 20:36 I moja odpowiedź znowu zniknęła. Jeszcze raz... @Tester WBB nie postulował o żadne nagrody. @Boczelli 544 z automatów. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Poniedziałek o 20:40 @Boczelli kilo z metra 😂 Dawno się tak nie uśmiałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,500 Napisano Poniedziałek o 20:43 @Leniwiec i mnie też humor poprawiłeś. 🙂 Czyżby ego nie puszczało myśli że to prawda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Poniedziałek o 20:44 Hahahaha. Dobrze że przesuszony bo półtora by wyszło. 😂 Zlonduj kobieto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,500 Napisano Poniedziałek o 20:49 @Leniwiec daj adres, przyjadę i powtórzę to na Twoich oczach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Poniedziałek o 20:51 Londuj bo zahaczysz o linie wysokiego napięcia 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,500 Napisano Poniedziałek o 21:04 @Leniwiec żal mi Ciebie... Ale jakby co to propozycja nadal aktualna, chętnie dam Ci pstryczka w nos. 🙂 Może inne kraje pójdą śladem niemiec, wtedy się nie wykręcisz, będzie bolało. 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Poniedziałek o 21:16 Weź skończ już pier....ć bo to przestaje być śmieszne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,500 Napisano Poniedziałek o 21:22 @Leniwiec to że nie masz racji? Mnie nadal śmieszy... 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Poniedziałek o 21:30 @Leniwiec wyluzuj. Dobry grower i tyle ściąga. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,500 Napisano Poniedziałek o 21:41 @WymiataczMega prawda jest taka że mogłam ściągnąć więcej i lepiej. Sporo błędów wjechało. Chyba jeszcze kiedyś spróbuję automaty połączyć z sezonami, teraz mam już ciut większe o tym pojęcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Poniedziałek o 21:43 (edytowane) 15 minut temu, WymiataczMega napisał: @Leniwiec wyluzuj. Dobry grower i tyle ściąga. Przeczytaj ta relacje od początku, a dobra nie czytaj w sumie bo 35 stron to stek głupot. Obejrzyj chociaż zdjęcia. Z tych roślin to nawet 400 nie ma a tu mowa o kilogramie 🤣 Dobry rower...chłopie dobry grower nie zadaje durnych pytań jak ma lampa wisieć i czy dać pół tabsa czy całego, albo czy dodawać juz jakieś nawozy do wody. Proszę Cię. Edytowane Poniedziałek o 21:46 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,500 Napisano Poniedziałek o 21:49 (edytowane) @Leniwiec pytam bo lubię rozmawiać. 😂 Kto pyta nie błądzi. 😉 Edytowane Poniedziałek o 21:51 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Poniedziałek o 21:57 @Leniwiec nie mi to oceniać, po ciul miałaby ściemniać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,813 Napisano 19 godzin temu Tak naprawde to ciezko tu mowic o kg z metra bo rosliny rosly "na zakladke" i tak tez byly scinane. Jedne ustapily drugim miejsca na flo i gdyby to wszystko mialo kwitnac razem to wynik byl by mniejszy. Nie mniej jednak kogos piecze dupsko i chyba poraz zmienic brudne majty🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,500 Napisano 16 godzin temu Kolejne konto usunięte, szkoda. 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano 16 godzin temu @Lady Green w ogóle mi nie żal 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 309 Napisano 16 godzin temu (edytowane) W słoikach zawsze po suszeniu stabilizuje się wilgotność, jak się ustabilizuje proponuję użyć integra boost bez terpenów. Nie raz ściągałem wiór, a po kilku dniach w słoiku wracało do suszenia. Ja staram aby nie przyspieszać tego procesu, aby wszystko swoim tempem szło. Niska temperatura Twoim przyjacielem oraz suszu. Gratuluję wyniku. Może więcej z automatów ale jakość jest miazdzona przez sezony. Co bardziej się opłaca ? To co prądu mniej zje. Przeliczniki M2 na gram czy Wat nie mają sensu. Bo autosom się świeci 18h, a sezonom 13h(nawet na wegu) Raczej kWh na gram suszu jest chyba najlepszym przelicznikiem. Edytowane 16 godzin temu przez Wladimir 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach