Skocz do zawartości
Lady Green

Miszmasz, mydło i powidło na 1m2 ☀️💦

Rekomendowane odpowiedzi

@WymiataczMega jestem w trakcie. 😎 Trymuje ręcznie i póki co sprawia mi to ogromną przyjemność 😅 więc się nie spieszę... 😉

@WBB bogini piękna? No cóż z grzeczności nie zaprzeczę... 🧟‍♀️😊  Jak to mówią każda potfora znajdzie swego amatora. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green no Twój stary tak Cię woła więc nie mogę inaczej 🙂

@Boczelli no właśnie chcę znowu 9 automatów i ta sama odmiana co teraz. Ale brat mi wczoraj napisał, że słabe i niedobre. A ja właśnie ze względu na smak chciałem Gelato.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB mam teraz Strawberry Gorilla Auto od fastbudsów, to jedna jest taka, że żeby to nie był automat to już by ze mną została na zawsze. :classic_love: I nic jej nie boli, i łyka wodę i nawozy jak gęś i jest 2 razy większa od reszty towarzystwa. Zobaczymy na koniec co waga powie, ale liczę na rekord z planta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB Fast buds spoko, barney dla mnie nie siedzi mam dwa teraz watermelon Zkittlez auto, ale to takie rośnie bo rośnie, wcześniej robiłem chyba mimose evo od nich to też szału nie było, to już chyba wolę pestki od RQS, teraz w drugim namiocie już rosną Guzzlerz od Humboldta x2 i jakieś cudo hiszpańskie Tramuntana - Mimosa x Kush Mint 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB przekręciłeś chyba coś ale nie będę się czepiać szczegółów. 🙂

Roślinki już sobie wiszą... Ktoś chce obstawić wagę? 

Trym na zdjęciach wygląda średnio a starałam się... 🤷‍♀️ ale i tak pierwszy raz suszę aż tak bardzo obskubane.

Na pierwszych 3 zdjęciach slurri, potem była gsc ale zapomniałam o zdjęciu, kolejna coco milk i ostatnia blue dream. 

111.jpg

21.jpg

333.jpg

444.jpg

555.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka Ej, balon to ja też chcę, Azjatkę też mogę wziąć to będzie zioło trymowała :P, te małe żółte rączki, ale żeby nie było wątpliwości to ja w takim układzie mówię 325g

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka nie ważne, moja żona już dopilnuje, żeby robotna była 🤣

A ty po prostu żałujesz, że sam nie wpadłeś na takie zastosowanie, a tylko jedno Ci w głowie 😄 

Edytowane przez Bubble

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi