Kibic 239 Napisano Poniedziałek o 11:38 piszecie o tym hermieniu jak byście byli jakimiś świerzakami w temacie. To że hermi to normalka i to bez znaczenie gdzie z skąd pestki, chyba mało wysialiście, co z tego że kilka pestek w topach znajdziecie, problem by był jak by to było dużo a nie kilka kilkanaście na rośline 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,461 Napisano Poniedziałek o 12:49 @Wladimir lubię tajeMity... 🥰 Wydaje mi się że jeśli nie dziś to najpóźniej w weekend będzie kosa... Może pobiorę dzisiaj sampelki do testów, tylko kto je wypali? Będę musiała się poświęcić... Może chociaż jakością będę zadowolona bo ilość... przemilcze... 🙄 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,811 Napisano Poniedziałek o 12:55 Bardzo podobają mi się twoje topy 🤗💚. Pobieraj sample 😎 ja wieczorem będę testował. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,461 Napisano Poniedziałek o 13:09 @WymiataczMega dzięki. 😊 Nie wiem z której pobrać... 🤔 chyba wyliczanke zrobie... Tylko od której zacząć... 😅😉 Ale mi zacina forum... 🤦♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,811 Napisano Poniedziałek o 13:18 @Lady Green 3 i 4 zdjęcie bym zjadł na surowo🫠 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 163 Napisano Poniedziałek o 17:38 @Wladimir No, to co piszesz akurat potwierdza to, że po 6 tygodniu jest bezpieczniej, roślina klonowana ma wiek matki, więc generalnie ma więcej niż 6 tygodni. Im dłużej tym lepiej, ale pamiętaj, że większości zależy na przełączeniu jak najszybciej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 289 Napisano wczoraj o 10:33 W Europie tak, za oceanem już niekoniecznie. Może jakieś restrykcje unijne lub drogi prąd:)? Takie cukiereczki mają to do siebie ze są niskoplenne, choć umieją zaskoczyć na wadze. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,461 Napisano wczoraj o 10:45 @Wladimir mam nadzieję że i mnie pozytywnie zaskoczą na wadze. 👍🏻 Idę zaraz do nich z mikroskopem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 542 Napisano wczoraj o 12:26 1 hour ago, Lady Green said: @Wladimir mam nadzieję że i mnie pozytywnie zaskoczą na wadze. 👍🏻 Idę zaraz do nich z mikroskopem... Jak z mikroskopem trzeba patrzeć to raczej dużo nie będzie 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,461 Napisano wczoraj o 12:39 Ups... chyba troszkę je przetrzymałam... zdjęcie telefonem ale i tak widać że bursztynu sporo. Najbardziej w tyle jest blue dream ale głownie mleko, pojedyncze bursztyny plus przezroczystych tez jest trochę. 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 163 Napisano wczoraj o 16:15 (edytowane) @Lady Green CO? GDZIE? Idealnie jest na kosę. 😇 Edytowane wczoraj o 16:15 przez Bubble 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,461 Napisano wczoraj o 17:23 Jutro rano będzie kosa. Już bezapelacyjnie. Siedzą już po ciemku. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,290 Napisano wczoraj o 17:57 A ja stoję nad swoimi i się zastanawiam czy może jednak jeszcze raz je podlać i sobie dać czas jeszcze kilka dni, do weekendu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,461 Napisano wczoraj o 18:23 @WBB no chyba nie planowałeś ścinać dzisiaj? Lekcje odrobione? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,290 Napisano wczoraj o 19:00 @Lady Green jak siedzę na dupie to się okazuje, że nie jestem potrzebny... odrabiają się chyba lekcje 🙂 Jak zajaralem to wpadłem na genialny pomysł.... będę ciał po jednej sztuce dziennie i do kartonu nad lampę 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,461 Napisano wczoraj o 19:58 @WBB na ile sztuk taki karton wystarczy? I bez osuszacza działałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,290 Napisano wczoraj o 20:27 @Lady Green bez osuszacza. Ale jeszcze nie wiem czy się na 100% udało 🙂 A w karton to nie wiem... zależy jaki duży. Ale ja bym swoje wszystko zmieścił 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,811 Napisano 10 godzin temu @Lady Green już po harveście? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,290 Napisano 10 godzin temu Miałem pytać na czacie gdzie nasza bogini piękna, czy jeszcze gwałci swoje rośliny 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,652 Napisano 9 godzin temu @WBB chyba nie popełnisz już tego błędu i nie zrobisz przerwy od grow? 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach