Skocz do zawartości
Lady Green

Miszmasz, mydło i powidło na 1m2 ☀️💦

Rekomendowane odpowiedzi

@Lasir dzięki. 👍🏻 A pytanie chyba zbyt ciężkie dla mnie na chwile obecną... 😅  Realnie to nie wiem czy będzie 500... 😉  No chyba że mnie jeszcze zaskoczą i wreszcie ruszą do przodu. 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pięć stówek to dobry wynik. Miałem raz 400 z hakiem 🙂

Teraz, Lady Green napisał:

Nie to żebym przypominała moje 700, ale warto o nich pamiętać... 😊😉

700?!?! Jak to, gdzie , co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@moonka oj tam od razu licytacja... 😉 

Na pewno ktoś miał więcej. 🤷‍♀️

Widzieliście np te szczepione na 1m2? 2kg jak nic. 

No dobra... może 1,5. 😉

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pcham ten wózeczek dalej... Dziewczynki dostały dziś piciu (wczoraj już powinny ale mi sie nie chciało), zaraz stuknie im 6 tyg flo, niektórzy producenci podają 8 tyg flo do zbiorów (np slurri), myślicie że jeszcze jedno podlanie z nawozami i odpuścić im już aby się zaczęły wyjadać? 

Wielkością nie grzeszą ale powiem Wam że śliczne są, a przynajmniej mnie się podobają, zdjęcia nie oddają ich uroku. 

Coco milk wpada delikatnie w fiolet/róż(?) chyba przez to że czasem zapominam zamknąć okno na noc, może dam jej szansę i codziennie zafunduję niższe tmp. 

11.jpg

22.jpg

33.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WymiataczMega testów jeszcze nie było, czekam do przyszłego tygodnia choć nie wiem czy jestem na to gotowa... 😅 Chyba najlepiej będzie testować wieczorem jak wszyscy już pójdą spać na wypadek gdyby miało mnie zmieść z planszy. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewygodnie dziś spałam, boli mnie kark i ramię, masaż nie pomógł, tak czytam sobie o tej slurri i o jej właściwościach przeciwbólowych i rozluźniających... 🙈   Może jednak dziś jej spróbuję... 😊

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi