Lasir 644 Napisano Środa o 11:42 (edytowane) @Lady Green Chodzi mi o to, że o hermieniu mogę doktorat pisać za niedługo bo co grow mam hermę, więc już trochę czarnowidzę ;) @JarzynaSWDN Że Ph się tak waha to akurat dobrze 🙂 Edytowane Środa o 11:52 przez Lasir ... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,165 Napisano Środa o 11:53 @Lasir nie będzie hermy, nie mają mojej zgody. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano Środa o 11:56 @Lady Green herma to też nie koniec świata. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,165 Napisano Piątek o 15:58 (edytowane) Ok, kilka zdjęć z przetworów z automatów.👍🏻 Poniżej pierwsza próba z haszem a dokładniej breja i to co z niej wyszło. Na zdjęciach jest 5 z chyba 8 lub 9 etapów czyszczenia, nie widać najlepiej przez światło i słoik brudny w trichomach, cały w rosie przez kostki lodu, różnicę tmp itd itp. Na dole po lewej etap 1, u góry po lewej etap ostatni, punkt w którym już odpuściłam. Zdjęcie moich kwiatków gratis. Słoik był 5 litrowy, wyszło 5 takich filterków czegoś. Mogłam jeszcze przepłukać kilka razy no ale już mi się nie chciało... Masło. Wczoraj płynne, dziś już nie. Co to za biała maź od spodu? To przez to że masło nie było klarowane? Zdrapałam to ładnie i nie wiem czy wywalić? Zawsze to wywalam ale zawsze się nad tym zastanawiam. 🤷♀️ Z dekarbo też mam. I kwiatki w namiocie też przy okazji w innej perspektywie. Dodam że masełko ma moc. 👍🏻 Edytowane Piątek o 15:59 przez Lady Green 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,371 Napisano Piątek o 16:13 @Lady Green wyprasuj ten haszyk i będzie git. W tym samym piekarniku bedziesz potem makowca na święta piekła? 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,165 Napisano Piątek o 16:34 @Boczelli wczoraj robiłam też ciasto na piernik staropolski i pierniczki na święta (znowu w ostatniej chwili 🤦♀️), mam nadzieję że nie pomieszałam gdzieś misek ani łyżek w między czasie. 🤫😉 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 386 Napisano Sobota o 09:09 16 hours ago, Lady Green said: @Boczelli wczoraj robiłam też ciasto na piernik staropolski i pierniczki na święta (znowu w ostatniej chwili 🤦♀️), mam nadzieję że nie pomieszałam gdzieś misek ani łyżek w między czasie. 🤫😉 Ziółko to nie było by aż tak źle, ja jak w domu robimy coś grzybowego to zawsze idę sprawdzić czy moje grzyby nie były ruszane bo nie chciałbym na nieswiadomce nagle Jezusa zobaczyć 😂 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,165 Napisano Sobota o 09:16 5 minut temu, JarzynaSWDN napisał: na nieswiadomce nagle Jezusa zobaczyć 😂 Pozdrów go ode mnie jak następnym razem będziesz się z nim widział. 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano Sobota o 11:45 @JarzynaSWDN Zioło nie byłoby aż tak straszne. Też tak kiedyś myślałem ale wyobraź sobie, że dajesz komuś mocne ciastko na nieświadomce. Komuś kto nigdy nawet nie palił... Myślę, że możnaby się pobać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,370 Napisano Sobota o 12:04 @Lasir często liczę na to żeby ktoś mnie czymś poczęstował na nieświadomce i co? lipa haha 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,165 Napisano Sobota o 12:32 (edytowane) Mam taki fajny dzbanek na herbatę z napisem "there's a chance this may contain rum", czy też "there's a risk..." 🤔🤷♀️ Powinni zacząć produkować tego tupu akcesoria kuchenne z ostrzeżeniem o thc. 😉 Edytowane Sobota o 12:34 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 386 Napisano Sobota o 12:43 @Lasir ja wiem, bo moja pierwsza przygoda z makumbom to była wyprawa do piekieł, oglądałem władcę pierścieni zajebany tak że masakra, zaciągnąłem film z torrentow i dopiero w połowie ogarnolem że jest po hiszpańsku 😂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,165 Napisano Sobota o 13:29 Chyba większe już nie urosną, znowu będę musiała klocki podstawiać... A może pozamieniać je miejscami i najniższe dać na środek? Korci mnie też żeby im poucinać te najniższe szczyty... No ale może lepiej w spokoju powinnam je już zostawić? 🤔 2 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,977 Napisano Niedziela o 07:30 18 godzin temu, Lady Green napisał: Korci mnie też żeby im poucinać te najniższe szczyty... Przecież już wycięłaś ;) a jak nie to tnij 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,165 Napisano Niedziela o 08:11 @Grzechoczący Grzechotnik przecieram oczy swe ze zdumienia, prawie jak deja vu. 😉 Tym razem nie spękam i powycinam. 🙂 Tzn już prawie powycinałam, prawie jestem w trakcie. 😉 A 6 czy 7 szczytów na doniczke 11 litrów to nie będzie mało? Tak tylko pytam z ciekawości... 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,977 Napisano Niedziela o 08:32 17 minut temu, Lady Green napisał: deja vu Lubię to uczucie, często kiedyś je miałem,im starszy tym rzadziej. Film z Denzelem też był spoko ( mój ulubiony czarnoskóry aktor 😉 ). 19 minut temu, Lady Green napisał: A 6 czy 7 szczytów na doniczke 11 litrów to nie będzie mało? Tak tylko pytam z ciekawości... 😎 A nie wiem, bardziej chodzi o te penetrację światła. Musisz zdecydować, zresztą Twoje oko widzi lepiej sytuację panującą w boxie 😋 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,165 Napisano Niedziela o 09:06 (edytowane) @Grzechoczący Grzechotnik film był/jest świetny, klasyk. 🙂 Wczoraj był dzień podlewania, nie dostały piciu więc dziś będę je wyciągać i kombinować. Ale mam na myśli np szczyty zaznaczone na zdjęciu, niby miejsce mają ale są nisko przez to że ich łodygi leżą, nie wiem czy je wyciąć czy nie. Teraz non stop są zasłaniane przez inne liście ale jak je wytne to zostanie 6 szczytów w tej doniczce i będzie dziura. Edytowane Niedziela o 09:07 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 386 Napisano Niedziela o 09:33 Ja u siebie nie wyciolem, i niby są ale przez nie nie mam jak ułożyć tych wyżej i ściśnięte wszystkie są i światło nie dochodzi ani tu ani tam, nauczka na przyszłość 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,165 Napisano Niedziela o 09:34 (edytowane) Aha, no i chyba musze zacząć je już czymś karmić? @JarzynaSWDN u mnie jakoś bardzo gęsto nie jest, zdecydowałam że wytne jednego z tych 2. 👍 Drugiego może jakoś podciągnę do góry drutem. 🤔 Edytowane Niedziela o 09:36 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 386 Napisano Niedziela o 09:37 U mnie ten środek jest ściśnięty a tam gdzie niebieskie jest przerwa bo sa krótkie bobki niżej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach