Lady Green 2,128 Napisano Sobota o 21:07 (edytowane) @joahim99 myśl sobie co chcesz, przekonywać nikogo nie zamierzam... 🤷♀️ Do zbitych raczej nie należą. Edytowane Sobota o 21:08 przez Lady Green 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano Sobota o 21:08 @Adi_ejol to jest już suche @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Sobota o 21:08 @Adi_ejol 544 suchego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano Sobota o 21:09 @WBB a to ja ogólnie wyniku nie podważam bo nie uprawiam 20 lat haha ale no ładne liczby @Lady Green gratuluję, żeby u mnie było choć pół z tego to by bylo mistrzowsko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano Sobota o 21:25 @joahim99 widocznie nie liczy sie tylko staz a reka do roslin😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano Sobota o 21:45 Gratulacje. Piękny wynik👏💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano Niedziela o 11:16 @Lady Green Gratulacje. Imponujący wynik jak na m² tym bardziej że miałaś jeszcze te sezony które zabierały Ci miejsce. Myślisz że jak by ich nie było to mogło by być więcej np 700g-800g ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano Niedziela o 11:31 Foto suszu wrzucaj a nie liczby nie dla wyników to robimy tylko 😄 można robić zdj dziewczynek a suszu to jakiś wstyd czy co że potem nie pokazujecie? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Niedziela o 11:57 @swistbuds z tych roślin dużo więcej by raczej nie było, gdyby miały miejsce i czas to może ze 100... 🤷♀️ @TaTTiTo zaraz poszukam jakichś zdjęć, nie ma czym się chwalić, gorillę wrzuciłam a reszta i i tak na przetwory idzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano Niedziela o 12:54 Ok to czekamy na fotki 😄 tak czy siak piękne krzaczki gratuluję ukończenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Niedziela o 13:10 Edytowałam wcześniej poprzedni wpis i mi nie zapisało... chyba znowu jakieś czary. 😅 Lepszych na tą chwilę nie mam, purple i gsc bez trymu, gigabud chyba wcześniej wklejałam? Jak nie to usunęłam, będę musiała zrobić nowe. P.s. miska z bączka. 4 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Niedziela o 15:59 (edytowane) Sezony. 🙂 Niby 2 tygodnie flo dzisiaj. Kolejny fryzjer się odbył, tym razem delikatniej, cięcia ostateczne odbędą się za tydzień. Tak małych sezonów jeszcze nie miałam. Wydaje mi się że to zasługa częstego męczenia ich treningami. 🤷♀️ Osuszacz już na honorowym miejscu, na zdjęciu widoczne tylko miejsce. 😉 Edytowane Niedziela o 16:02 przez Lady Green 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Poniedziałek o 09:23 Es o es... Co to? Na moim ulubionym krzaczku... Najpierw myślałam że ją czymś oblałam no ale nie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano Poniedziałek o 10:35 @Lady Green wapn 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Poniedziałek o 11:06 (edytowane) @Boczelli oprysk calmagiem czy do ziemi? Na razie dostają tylko wodę. Edytowane Poniedziałek o 11:09 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano Poniedziałek o 11:38 @Lady Green jak wolisz, ja preferuje oprysk bo szybciej dziala 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Wtorek o 16:10 2 tygodnie odkąd światło świeci 12/12. W sumie prawie co podlanie je wyciągam z namiotu i coś tam im ucinam, ciekawe czy coś jeszcze urosną wzwyż. 🤔 Wczoraj miały "oprysk" z calmag, dziś dostały też do picia. 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano wczoraj o 03:58 Czyli serio po pleśni chcesz zgłębiać tajniki hermienia.Za często tniesz, musisz dać im odpoczywać.@Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano wczoraj o 07:32 @Lasir ...nie ładnie jest tak straszyć kobiety... 👀 Żartuje oczywiście. 😅😉 Do niedzieli dam im teraz odpocząć. 👍🏻 Może do soboty... Fakt jest taki że nigdy żadne rośliny tyle ze mną nie przeszły co te ale też chyba nie działam jakoś bez żadnego pojęcia. A może działam... 🤔 Ale za to im śpiewam czasami. 😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 351 Napisano wczoraj o 11:12 Aj tam aj tam zobacz przez co moja przeszła i dalej żyje, nie hermi a pH zapierdala jak wahadełko raz 7.2 raz 5.8 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach