Skocz do zawartości
Lady Green

Miszmasz, mydło i powidło na 1m2 ☀️💦

Rekomendowane odpowiedzi

@Lady Green Gratulacje. Imponujący wynik jak na m² tym bardziej że miałaś jeszcze te sezony które zabierały Ci miejsce. Myślisz że jak by ich nie było to mogło by być więcej np 700g-800g ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Foto suszu wrzucaj a nie liczby nie dla wyników to robimy tylko 😄

można robić zdj dziewczynek a suszu to jakiś wstyd czy co że potem nie pokazujecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edytowałam wcześniej poprzedni wpis i mi nie zapisało... chyba znowu jakieś czary. 😅

Lepszych na tą chwilę nie mam, purple i gsc bez trymu, gigabud chyba wcześniej wklejałam? Jak nie to usunęłam, będę musiała zrobić nowe. 

P.s. miska z bączka.

11.jpg

111.jpg

1111.jpg

222.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sezony. 🙂

Niby 2 tygodnie flo dzisiaj. Kolejny fryzjer się odbył, tym razem delikatniej, cięcia ostateczne odbędą się za tydzień. 

Tak małych sezonów jeszcze nie miałam. Wydaje mi się że to zasługa częstego męczenia ich treningami. 🤷‍♀️ 

Osuszacz już na honorowym miejscu, na zdjęciu widoczne tylko miejsce. 😉

111.jpg

11.jpg

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 tygodnie odkąd światło świeci 12/12. W sumie prawie co podlanie je wyciągam z namiotu i coś tam im ucinam, ciekawe czy coś jeszcze urosną wzwyż. 🤔

Wczoraj miały "oprysk" z calmag, dziś dostały też do picia. 

33.jpg

22.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lasir ...nie ładnie jest tak straszyć kobiety... 👀  Żartuje oczywiście.  😅😉 Do niedzieli dam im teraz odpocząć. 👍🏻

Może do soboty... Fakt jest taki że nigdy żadne rośliny tyle ze mną nie przeszły co te ale też chyba nie działam jakoś bez żadnego pojęcia. A może działam... 🤔  Ale za to im śpiewam czasami. 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi