Skocz do zawartości
Lady Green

Miszmasz, mydło i powidło na 1m2 ☀️💦

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Lady Green napisał:

A to brzmi wręcz jak nakaz. 🙂

Bo to jest nakaz.... ciekawe czy się sprzeciwisz skoro Cię zmuszają 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać kto pilnie czyta forum a kto tylko dopytuje 🙂 Piękne rośliny masz i rękę również sprawną do nich. Będzie palone długo i dużo 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green Witaj. Miło czytać, że ktoś o mnie pomyśli czasem 🙂 Jesień u mnie niezbyt deszczowa więc dalej śmigamy do oporu jak jest możliwość. Widziałaś jakie cudeńka znalazłem czerwoniutkie 🙂 Poza tym mam takie piękne okolice, że żal w domu siedzieć.

Zajrzałem z ciekawości, muszę na normalne rośliny popatrzeć bo sam porażki zaliczam ostatnio. Piękne chwaściki Ci urosły. Do tego automaty w debiucie. Podziwiam 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lasir dziękuję. 😊 I zazdroszczę pięknych okolic. 🤍 

A chwasty jak chwasty, wbrew pozorom mam w sobie sporo samokrytycyzmu i świadomość że mogło pójść mi lepiej, no ale jest jak jest, płakać też wydaje mi się nie ma potrzeby. 😉👍🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrcze, mam wrażenie że z tych sezonów to karzełki będą, one w ogóle nie rosną wzwyż, chyba za bardzo im już nawywijałam... 🙄

11.jpg

111.jpg

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, WymiataczMega napisał:

Uwolnij je z drutów to może pójdą w górę.

Nie da rady bo część jest uwięziona na drutach i inna część zaplątana o inne łodygi, gdybym uwolniła tylko te z drutów powstałaby jeszcze większa dysproporcja niż jest teraz.

@Boczelli od czwartku do wtorku miały światło 13h i 11h nocy, od wtorku mają 12/12, flo licze od niedzieli. 

8 minut temu, Boczelli napisał:

nie potrzebuja podpórek przypadkiem.?

Potrzebują, tyczki i druty w kilka miejsc już wjechały. 👍🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi