WBB 2,104 Napisano 7 Listopada 3 minuty temu, Lady Green napisał: A to brzmi wręcz jak nakaz. 🙂 Bo to jest nakaz.... ciekawe czy się sprzeciwisz skoro Cię zmuszają 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano 7 Listopada @WBB gdzieżbym śmiała... 😊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 636 Napisano 7 Listopada Widać kto pilnie czyta forum a kto tylko dopytuje 🙂 Piękne rośliny masz i rękę również sprawną do nich. Będzie palone długo i dużo 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano 7 Listopada @Lasir witaj, miło Cię widzieć, ostatnio właśnie o Tobie myślałam. 🙂 Jesień więc w lesie chyba mniej czasu już spędzasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 636 Napisano 7 Listopada @Lady Green Witaj. Miło czytać, że ktoś o mnie pomyśli czasem 🙂 Jesień u mnie niezbyt deszczowa więc dalej śmigamy do oporu jak jest możliwość. Widziałaś jakie cudeńka znalazłem czerwoniutkie 🙂 Poza tym mam takie piękne okolice, że żal w domu siedzieć. Zajrzałem z ciekawości, muszę na normalne rośliny popatrzeć bo sam porażki zaliczam ostatnio. Piękne chwaściki Ci urosły. Do tego automaty w debiucie. Podziwiam 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano 8 Listopada @Lasir dziękuję. 😊 I zazdroszczę pięknych okolic. 🤍 A chwasty jak chwasty, wbrew pozorom mam w sobie sporo samokrytycyzmu i świadomość że mogło pójść mi lepiej, no ale jest jak jest, płakać też wydaje mi się nie ma potrzeby. 😉👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano 8 Listopada (edytowane) Qrcze, mam wrażenie że z tych sezonów to karzełki będą, one w ogóle nie rosną wzwyż, chyba za bardzo im już nawywijałam... 🙄 Edytowane 8 Listopada przez Lady Green 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,230 Napisano 8 Listopada Uwolnij je z drutów to może pójdą w górę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,239 Napisano 8 Listopada (edytowane) @Lady Green spokojnie one jeszcze przez kilka tygodni beda sobie rosly w górę. Ile dni po flipie sa? A te automaty to niezle maczugi, nie potrzebuja podpórek przypadkiem.? Edytowane 8 Listopada przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano 8 Listopada 7 minut temu, WymiataczMega napisał: Uwolnij je z drutów to może pójdą w górę. Nie da rady bo część jest uwięziona na drutach i inna część zaplątana o inne łodygi, gdybym uwolniła tylko te z drutów powstałaby jeszcze większa dysproporcja niż jest teraz. @Boczelli od czwartku do wtorku miały światło 13h i 11h nocy, od wtorku mają 12/12, flo licze od niedzieli. 8 minut temu, Boczelli napisał: nie potrzebuja podpórek przypadkiem.? Potrzebują, tyczki i druty w kilka miejsc już wjechały. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,328 Napisano 8 Listopada U @Lady Green zawsze sa potrzebne tyczki i podwiazywanie szczytow😅 no te automaty dadza wage. Jestem bardzo ciekaw ile z nich wyjdzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,104 Napisano 8 Listopada Ja pierdole... proszę mi nie wrzucać fotek z tej perspektywy. Już teraz ch... do końca swojego grow ten widok mnie będzie prześladował. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano 8 Listopada @moonka mogłoby być lepiej... pare błędów było po drodze. A jeszcze jak dodamy że mają obcięte światło do 12h to już w ogóle... no ale potencjał był. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,239 Napisano 8 Listopada (edytowane) @Lady Green daj zdjecie tych szczytow z czyms do porownania 🤗 Edytowane 8 Listopada przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano 8 Listopada @Boczelli ale z czym? Z ulubionym piwem? Lepiej nie bo jeszcze go potem nie odstawię do lodówki... 😅 Żartuję. 🤦♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,239 Napisano 8 Listopada @Lady Green a z czym tam sobie zamarzysz 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano 8 Listopada @Boczelli nie no, nie wypada... 😂 Zrobie z zapalniczką, ale telefon musze wcześniej podładować. 👍🏻 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano Piątek o 16:42 Zrobiłam z bletkami gorilli i purple punch, z gsc i gigabud bletki spadały a że moja cierpliwość jest cenna to sobie darowałam. 😊 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,239 Napisano Piątek o 16:50 @Lady Green na przyszlosc to w jednej ręce trzymasz bletki a druga robisz foto 😂 dzieki za porownanie, wielkie maczugi tak jak myslalem 🤗 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano Piątek o 17:27 @Boczelli musiałabym paznokcie zmyć najpierw bo mam lakier pozdzierany. 😅 I co by ludzie powiedzieli...? 🤷♀️😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach