Boczelli 3,321 Napisano 6 Października (edytowane) @Aplikator a jakiej firmy ta wode polecasz? Zywiec czy raczej Muszynianka? Edytowane 6 Października przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 6 Października 47 minut temu, Aplikator napisał: prawdopodobnie systematycznie pozbywałaś się tez zdrowych liści i widać, że nie ma siły... Tylko raz. 🙄 Za 2 razem czyli wczoraj wyleciały same te małe kwiatostany, liście zostały. 47 minut temu, Aplikator napisał: Zauważyłem, że sporo ludzi ładuje w roślinę na maxa, a nawet ponad skalę przeróżne nawozy, tylko ja się pytam po co? Żeby spalić roślinę? Na wegu nie dostały nic, na flo 2 biotabsy w odstępie chyba ponad tygodniowym na doniczke 11l, to mniej niż zaleca producent. 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 6 Października @Aplikator przecież ona robiła takie wyniki że raczej nie potrzebuje takiej informacji jaką ma wodę lać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 8 Października (edytowane) Wiecie co... no ja się Was niby słucham, dzisiaj dostały samą wodę, nawet bioheaven pominęłam, ale mnie to serio wygląda na niedobory a nie na nadwyżki... 🤷♀️🙄 Pomijam już nawet miniaturkę która się ewidentnie wyjada... tak jakby nie zauważyła w ogóle pojawienia się drugiej połówki biotabsa. 🤷♀️ Po kolei, roślinka z przodu, purple punch Gorilla GSC No i miniaturka gigabud Edytowane 8 Października przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Października Pokaż zdjęcie bez lampy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 8 Października @WymiataczMega wieczorem jak dotre do domu. 👍 Ale wyglądają tak samo... 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 8 Października A ph sprawdziłaś? Jak jest dobre i masz naturalne nawozy np biobizz, to możesz im dać coś jeść, biobizz to raczej ciężko żeby roślinki spalić nawet jak dasz im za dużo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 8 Października @JarzynaSWDN nie sprawdzałam bo nie mam czym, ale skoro 2 biotabsy wjechały to nie ma takiej opcji aby było coś z nim nie tak. A jeść to im dam ale dopiero za 2 dni. Teraz dietę mają. 😉😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 8 Października @Lady Green jak w automatach lecą dolne to myślę że to normalne autosy szybciej zapierdalaja i chyba szybciej chcą się pozbyć liści. Martwił bym się tylko górą. A ty robiłaś fryzjera na automatach? Z tego co kojarzę to większy stosunek PK dawałem od azotu niż na sezonach. W sezonach musiałem w opór dawać azotu. Na autosach mniej i ładnie od dołu się wyjadały tymczasem sezony wyjadały mi się zawsze od góry a dolne liście o dziwo były ciemne. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 8 Października 2 godziny temu, Lady Green napisał: @WymiataczMega wieczorem jak dotre do domu. 👍 Ale wyglądają tak samo... 🤷♀️ Trudno czekamy. Jeden zarządził to czekamy. Ale końcówki ma popalone od nadwyżki nie niedoboru. Więc ewentualny blok...lub głodna na potas 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 8 Października Jak masz to daj calmagu przy następnym podlaniu. Później zacznij myśleć o suplementacji pk 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowIndoor15 57 Napisano 8 Października Niedobór wapnia to napewno zrób oprysk cal mag najszybciej zadziała... Dolne liście to normalnie że pobiera pokarm .. który tu masz tydzień Flo ? Ja bym tu fal Dał pk w korzeń rośliny w tej fazie mają zapotrzebowanie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 8 Października 2 godziny temu, Grzechoczący Grzechotnik napisał: Trudno czekamy. Jeden zarządził to czekamy. Liczyłam na to że mi się upiecze bez tych zdjęć... To może jutro w świetle dziennym? 🙈 Albo zresztą zaraz coś zrobie w warunkach jakie są. 👍🏻 @GrowIndoor15 2 tyg stuknęło w weekend. Calmag mam tylko taki otwarty chyba 1,5 roku, lepsza będzie ta sól epsom? Moge kupić im też nowy... 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 478 Napisano 8 Października @Lady Green ja nie znam odpowiedzi ale jednocześnie znam odpowiedź xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowIndoor15 57 Napisano 8 Października Sola mozesz zrobić oprysk..ale kup CalMag extra od advanced i powtórz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 8 Października 1 godzinę temu, Lady Green napisał: upiecze A upiecz, nie zaszkodzi do kawy ;) Godzinę temu, GrowIndoor15 napisał: Sola mozesz zrobić oprysk..ale kup CalMag extra od advanced i powtórz A Ty jakiś przedstawiciel od AN? Po co ma lać azot jak jej niepotrzebny już. Końcówek liści nie widzisz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 8 Października Ale oprysk na kwitnieniu? Wolałabym podlać... 🙄 No to znowu leci spam zdjęciowy: Mówiłam że wyglądają tak samo jak z lampą. 🤷♀️ 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Października @Lady Green jest ok👍😎 duże bestie to się szybciej wyjadają. Ja bym dał im coś zjeść. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 8 Października Dam, dam... tylko co najpierw i w jakiej postaci? 😅 Tym mniejszym musze wode ograniczyć. Tzn ta mini gigabud dostawała ostatnio niepotrzebnie 2x częściej (raz z automatami, raz z sezonami), a purple dostała dziś rano 1,8l tak samo jak te większe, chyba przesadziłam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Października @Lady Green intuicja mordko to nie jest twoje pierwsze grow. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach