Lady Green 2,035 Napisano 16 Września (edytowane) @Adi_ejol przy poprzednim grow gdy jej się udawało czmychnąć ukradkiem do tego pokoju właziła sama do namiotu kominem od kabli ale chyba nic złego nie robiła. Nie zauważyłam przynajmniej, 2 razy ziemię rozgrzebała ale myślę że to przez ziemiórki. 🤷♀️ Poczęstowana liściem oczywiście go wcina, pies też lubi takie świeżutkie. 🙈 Edytowane 16 Września przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,249 Napisano 16 Września (edytowane) @Lady Green najpierw wyczailem oko miedzy liscmi a dopiero po chwili odbicie w boxie i ucho🙃 jednak musze przyznac, ze dobrze sie zakamuflowal😂 Edytowane 16 Września przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 16 Września @moonka miałam wkleić to zdjęcie co poniżej, ale na nim to widać tylko jej włosy z ucha spomiędzy liści. 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 16 Września Ja tam dalej nic nie widzę 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,069 Napisano 16 Września Dobra k... gdzie jest ten kot? Poddaje się. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,249 Napisano 16 Września @Lady Green tutaj na foto widze tylko jego odbicie w boxie😂 to i tak lepiej niz reszta zawodnikow🤣🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,069 Napisano 16 Września 10 minut temu, moonka napisał: @Lady Green tutaj na foto widze tylko jego odbicie w boxie😂 to i tak lepiej niz reszta zawodnikow🤣🤣🤣 No właśnie już 5 razy wszystkie odbicia sprawdzałem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 307 Napisano 16 Września Lol, gdzie jest wally 😂, widać kawałek ucha, po między liśćmi jest kawałek nosa a niżej do boku kawałek tyłka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 16 Września @moonka na tym zdjęciu faktycznie odbicie wypisz, wymaluj, kot. 👍🏻 @WBB nie poddawaj się. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,249 Napisano 16 Września Pewnie oczy popalone od ledow i dla tego panowie maja problemy😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,069 Napisano 16 Września Tam? I więcej w to się nie bawie 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 16 Września @WBB tam, brawo. 👍🏻😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 17 Września Prawie nie ma śladu. 😉 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,069 Napisano 17 Września @Lady Green czyli Twój jad zadziałał 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 17 Września @WBB jad? To jakie antidotum proponujesz? 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,069 Napisano 17 Września @Lady Green jak działa to nic nie zmieniać 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 17 Września (edytowane) Zmieniłam im miejscówki, automaty trafiły ciut bardziej na środek, na jednej chyba fim się udał, jutro jeśli ziemia przeschnie zaczne treningi na sezonach. Lampa na wysokości na oko. 😉 Edytowane 17 Września przez Lady Green 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 18 Września Automaty mają 3 tygodnie, kiedy zaczną kwitnąć? 🤔 Najstarszy sezon 2 tygodnie, wszystkie przed chwilą "ululałam" i przykryłam mięciutkim drucikiem. 😊 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,249 Napisano 18 Września @Lady Green no jakos tak powinny zaczac🙃 takie calkiem sporawe jak na 3 tygodnie i ciecie🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 18 Września One jeszcze przez 2-3 tygodnie flo będą rosnąć? Kiedy moge zrobić fryzjera? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach