Gość Napisano 12 Września @WBB Tej, a Ty coś tam trzymasz w tym boxie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,069 Napisano 12 Września (edytowane) @vego1989 jutro mam nadzieję, że wreszcie ziemie i doniczki i jakieś tam nawozy zamówię... Bo już dwa razy zamówienie miałem skompletowane ale braciszek się opóźniał Edytowane 12 Września przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 12 Września (edytowane) No dobra, czasem trzeba wychodzić ze strefy komfortu. 😎 Wyszło co wyszło, nie chciałam za wysoko... a jeśli wyszło za nisko to tak jakby topping. 😉 Nie wiem czy potrzebnie te listki ucinałam z 5 piętra ale były skierowane do góry. 🤷♀️ Edytowane 12 Września przez Lady Green 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Września @WBB On Cie tylko spowalnia w działaniu 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,069 Napisano 12 Września @vego1989 juz się go pytałem czy się znowu się zajebał czymś... ale to chyba z niedoboru tak zamula 🙂 @Lady Green jak zrobisz za wysoko to ona wogole nie zauważy, że przycięta i normalnie rośnie... tak było u mnie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 12 Września @WBB wiem, pamiętam. 🙂👍🏻 Nie ma takiej opcji że za mało ucięłam. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 266 Napisano 12 Września Ile uciełaś tyle już jest. Najważniejsze że zrobione, nie było źle. Teraz czekać na rozwój sytuacji. Psikałaś jakimś asahi lub boom boomem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 12 Września @Wladimir nie, nic takiego nie posiadam, nie wiem nawet co to... 🙄 ...wyobraź sobie że nie planowałam ich ciąć. 😅 45 minut temu, Wladimir napisał: Ile uciełaś tyle już jest. Tzn co ewentualnym następnym razem poprawić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 12 Września To są symulatory wzrostu i działają na rośliny antystresowo. Pełne fitohormonów. Algi z biobizza plus fismix z biobizza i zostanie na piwo alternatywa do boom boom od tabsow ;) proporcje 5:1 na litr wody, algi/fismix. Ashai na wyspach pod tą nazwą raczej nie dostaniesz. Jeśli to pierwszym dom to pięknie. Następny milimetr wyżej :D nie a tak serio to też zawsze ta wiatraki wycinam, nawet przy toppingu. W moim odczuciu i tak dom udany, najczęściej wychodzą 3, później dopiero 4 szczyt, ale może będziesz miała szczęście ;) pozdrowionka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 12 Września @Grzechoczący Grzechotnik za rzadko do nas wpadasz, musisz się troszkę poprawić. 😉 Pozdrowienia. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 13 Września (edytowane) Niechętnie, ale musze przyznać że na 2 automatach wyszedł topping. 🤦♀️ Na trzeciej moze 6 piętro się rozwinie (czyli tez topping?) 🤔 Edytowane 13 Września przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 14 Września Sezony trafiły do dużych donic. Najładniejszy korzeń miał coco milk, wychodził wszystkimi dziurami. Dać już lampę wyżej i na 50% czy jeszcze się wstrzymać? Najmłodszy sezon ma tydzień, najstarszy automat 17 dni. 3 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 14 Września Będzie oglądane : ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,249 Napisano 14 Września @Lady Green od razu po przesadzeniu nie zwiekszaj mocy lampy. Daj im chwile na zadomowienie sie🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 266 Napisano 15 Września Zawsze mozna zwiększyć moc i dać wyżej. Wtedy wszystkie będą zadowolone. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 16 Września (edytowane) Z serii: znajdź na obrazku kota. 🙂 Btw, lampa jest juz na 50%, na jakiej wysokości ją zostawić? Sezony ustawiłam jak najbliżej brzegów namiotu. Edytowane 16 Września przez Lady Green 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,249 Napisano 16 Września @Lady Green ucho mu wystaje🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 419 Napisano 16 Września @Lady Green kot nie opierdoli roślin? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,035 Napisano 16 Września @moonka qrcze, za łatwe zdjęcie wybrałam... 😎 @Adi_ejol nie, nic im nie robi, tylko wącha i delektuje się ich pięknem. 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 419 Napisano 16 Września @Lady Green a jakbyś go tak zostawiła samopas na flo to myślisz, że by się nie skusił? I wcale takie łatwe nie było, chwilę mi zeszło go znaleźć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach