kamex 2 Napisano 2 Września Cześć, mam problem z jednym z dwóch krzaczków. Jeden z nich urósł i jest dosyć mały (ale ładnie kwitnie), a drugi ma już około metra 50/60 a do tej pory nie zauwazyłem nawet najmniejszej roslinki. Czy jest sens ją jeszcze trzymać czy wyrzucić? Obie mają juz około półtora miesiąca jak nie lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 2 Września Zdjęcia daj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamex 2 Napisano 3 Września @WymiataczMega Coś takiego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 3 Września Ładna sztuka ale są znikome szansę że dojdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamex 2 Napisano 3 Września (edytowane) @WymiataczMega To myślisz żeby ją wykopać? Bo zasłania trochę słońca mniejszej roślince a skoro ma nie dojść to nie wiem czy jest sens się na niej skupić I dziękuję za pochwalę roślinki 😃 Edytowane 3 Września przez kamex @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 3 Września Wykopiesz ją i co z nią zrobisz? Bym zostawił, może uda się coś z niej zebrać 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamex 2 Napisano 12 Października @WymiataczMega Zostawiłem i do tego momentu (już ponad miesiąc) wyszło takie coś, dojdzie jeszcze bardziej myślisz? Kiedy można by było to zebrać? @WymiataczMega dojdzie jeszcze bardziej myślisz? Kiedy można by było to zebrać? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 12 Października (edytowane) @kamex dobrze to wygląda 👍 ładne, zdrowe rośliny. Klepać już powinny. Jest jeszcze dużo jasnych włosków więc teoretycznie jeszcze puchnie. Ja ścinam po obadaniu trichomów😉. Wiesz o co kaman? Edytowane 12 Października przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamex 2 Napisano 12 Października @WymiataczMega Tak kumam, będę na nie patrzył, ale da sie jakoś zorientować +/- za jaki czas były by najlepsze? Mieszkam kawałek drogi od krzaczka i cięzko by mi było dojeżdząc tylko na chwile zeby je obadać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 12 Października @kamex pobierz jakiegoś topka z dołu rośliny. Wysusz na szybko np w piekarniku na 70° i stestuj czy moc ci leży. Jeżeli pogoda ci pozwoli to po wyglądzie chwasta myślę że potrzebuje 2-3 tygodnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamex 2 Napisano 22 Października @WymiataczMega już zbierać? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 22 Października @kamex to już jest jej pora👍 elegancko dojrzała. po robocie🪓🪚 ✂️ daj znać co i jak 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamex 2 Napisano Środa o 13:13 @WymiataczMega Na razie wszystko z nimi dobrze, za kilka dni będę już robić curing i mam jeszcze pytanie do tego, saszetka z wilgocią 72% to za dużo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano Środa o 13:25 @kamex ja używałem chyba 62% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach