kamex 0 Posted September 2 Cześć, mam problem z jednym z dwóch krzaczków. Jeden z nich urósł i jest dosyć mały (ale ładnie kwitnie), a drugi ma już około metra 50/60 a do tej pory nie zauwazyłem nawet najmniejszej roslinki. Czy jest sens ją jeszcze trzymać czy wyrzucić? Obie mają juz około półtora miesiąca jak nie lepiej Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,923 Posted September 2 Zdjęcia daj. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamex 0 Posted September 3 @WymiataczMega Coś takiego Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,923 Posted September 3 Ładna sztuka ale są znikome szansę że dojdzie. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamex 0 Posted September 3 (edited) @WymiataczMega To myślisz żeby ją wykopać? Bo zasłania trochę słońca mniejszej roślince a skoro ma nie dojść to nie wiem czy jest sens się na niej skupić I dziękuję za pochwalę roślinki 😃 Edited September 3 by kamex Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,923 Posted September 3 Wykopiesz ją i co z nią zrobisz? Bym zostawił, może uda się coś z niej zebrać 🤔 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites