Gość Zielone krainy Napisano 22 Lutego 2023 @primul Tak, ale smaczne to nie będzie, jednak jak chodzi o działanie to naturalnie działało będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Lutego 2023 @primul jak dobrze przeprowadzisz dekarboksylacje to tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 23 Lutego 2023 (edytowane) @Zielone. Krainy @Tester @primul Z jedną poprawką. Biodostępność przy doustnym przyjęciu THC nierozpuszczonego w tłuszczach jest bardzo niska (przez tzw. efekt pierwszego przejścia). Trzeba więc jeszcze zagryźć czymś tłustym. Edytowane 23 Lutego 2023 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NickNoltie 0 Napisano 7 Września 2023 Będę pierwszy raz robił ciasteczka. Właśnie prażę koper w piekarniku. Potem do masła. Ale pomyślałem sobie "Po co przecedzać masło z tych fusów, skoro można całość dorzucić do ciasta?" Czy dobrze kombinuję upraszczając proces wypieku? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 7 Września 2023 @NickNoltie jakich fusów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NickNoltie 0 Napisano 7 Września 2023 @Wiesiu No koperku z masła. Można to zostawić? I użyć w całości do ciasta? Bo masło robiłem z gotowego produktu, nie z krzaków. Rozdrobniłem, wyprażyłem w piekarniku 1h 110⁰C, teraz pokruszylem na proszek, wrzuciłem do masła i 1h grzałem. I dalej po wystudzeniu nie będę tego cedził chyba tylko całość pójdzie do ciasta. Dobrze będzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 7 Września 2023 @NickNoltie tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach