Skocz do zawartości

NickNoltie

Użytkownicy
  • Liczba zawartości

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutral

O NickNoltie

  • Tytuł
    Początkujący
  1. @Wiesiu No koperku z masła. Można to zostawić? I użyć w całości do ciasta? Bo masło robiłem z gotowego produktu, nie z krzaków. Rozdrobniłem, wyprażyłem w piekarniku 1h 110⁰C, teraz pokruszylem na proszek, wrzuciłem do masła i 1h grzałem. I dalej po wystudzeniu nie będę tego cedził chyba tylko całość pójdzie do ciasta. Dobrze będzie?
  2. Będę pierwszy raz robił ciasteczka. Właśnie prażę koper w piekarniku. Potem do masła. Ale pomyślałem sobie "Po co przecedzać masło z tych fusów, skoro można całość dorzucić do ciasta?" Czy dobrze kombinuję upraszczając proces wypieku? 😄
×
×
  • Dodaj nową pozycję...