Prepers 1,392 Napisano 1 Października @WymiataczMega ta Wróciłem rośliny w chuj zaniedbane nie podlewane @BoczelliJak przygotować pierwsza herbatkę, ile napowietrzać, czegoś dodać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 85 Napisano 1 Października na stronie biotabs masz pelna ins6trukje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,126 Napisano 1 Października @Prepers https://www.growbox.pl/pl/products/pk-booster-compost-tea-herbatka-kompostowa-3833 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 263 Napisano 1 Października Można i na wegetację: https://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=105587 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 11 Października Mam mało czasu, i dużo problemów zdążyło się tydzień nie podlewać, nie dostały ani razu herbatki, dostały wczoraj raz blooma, i top maxa od bio bizz, a wodę wlewam im na raz xd, chyba coś wyrośnie pH do blooma, i top maxa nie regulowalem 😂 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 18 Października Rośnie, co chwilę przesuszone, nawózy mieszane, i nie odmierzane lane z ręki, ale coś tam wyrośnie 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 27 Października Roślin nie da się zjebac, leje im bio bizz, wcześniej szedłem tabelą bio tabs , woda w której nie reguluje pH, nawozów nie odmierzam leje z butli do wiadra na oko, i.podlewam po litrze każda odrazu bez czekania aż wsiąknie w ziemię, byłem u nich może z 10 razy, a jak wracam to zawsze zastaje przesuszone wszystkie, wiatraki mieszające padły chodzi tylko jeden, i już niewiem co mógłbym gorzej zrobić, a i tak zapach nie ziemski, i nawet sporo tego będzie. 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano Czwartek o 08:48 Ile myślicie że tego będzie? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,969 Napisano Czwartek o 08:58 @Prepers z 300 na pewno... 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,126 Napisano Czwartek o 09:03 @Prepers daj jakies inne foty bo ciężko zlapac perspektywę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,136 Napisano Czwartek o 09:10 60-80 z jednej myślę 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 85 Napisano Czwartek o 10:28 Realne 25-30g tematu z krzaka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano Czwartek o 16:43 @Boczelli Postaram się na dniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 9 Napisano Piątek o 07:58 @Mr.Green A ile miałeś miałeś tych krzaków ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach