Prepers 1,385 Napisano 1 Października @WymiataczMega ta Wróciłem rośliny w chuj zaniedbane nie podlewane @BoczelliJak przygotować pierwsza herbatkę, ile napowietrzać, czegoś dodać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 78 Napisano 1 Października na stronie biotabs masz pelna ins6trukje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,018 Napisano 1 Października @Prepers https://www.growbox.pl/pl/products/pk-booster-compost-tea-herbatka-kompostowa-3833 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 257 Napisano 1 Października Można i na wegetację: https://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=105587 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,385 Napisano 11 Października Mam mało czasu, i dużo problemów zdążyło się tydzień nie podlewać, nie dostały ani razu herbatki, dostały wczoraj raz blooma, i top maxa od bio bizz, a wodę wlewam im na raz xd, chyba coś wyrośnie pH do blooma, i top maxa nie regulowalem 😂 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,385 Napisano 18 Października Rośnie, co chwilę przesuszone, nawózy mieszane, i nie odmierzane lane z ręki, ale coś tam wyrośnie 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,385 Napisano Niedziela o 07:16 Roślin nie da się zjebac, leje im bio bizz, wcześniej szedłem tabelą bio tabs , woda w której nie reguluje pH, nawozów nie odmierzam leje z butli do wiadra na oko, i.podlewam po litrze każda odrazu bez czekania aż wsiąknie w ziemię, byłem u nich może z 10 razy, a jak wracam to zawsze zastaje przesuszone wszystkie, wiatraki mieszające padły chodzi tylko jeden, i już niewiem co mógłbym gorzej zrobić, a i tak zapach nie ziemski, i nawet sporo tego będzie. 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach