Prepers 1,406 Napisano 5 Września @Mr.Green tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Września @Prepers bede obserwował 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Września @Mr.Green jakbyś częściej wpadł, to możesz mi z dawkami pomóc, bo niewiem jak to ugryźć jeszcze, i jak mocne są A tu jakieś foto, rosną kończyny, narazie nuda. Jestem ciekawy ja wyjdzie, koleżka mówi że bardzo słodkie jaranie z tego jest, ale nie paliłem jeszcze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Września @Prepers jak rosną to lej wodę i tyle póki co. Będę zaglądał teraz bo sam mam zamiar wystartować. Liczyłem że sprawa się już zakończy ale wciąż czekam na orzeczenie sądu i nie wiem czy mi oddadzą ten sprzęt czy muszę kupować nowe.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 7 Września @Mr.Green wydaje mi się że niestety nie ma na co liczyc.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Września @Boczelli w sensie? Że mi nie oddadzą..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 7 Września (edytowane) @Mr.Green ta Tzn. Ja Ci życzę zeby oddali wszystko co ukradli, ale jak to zrobią to się zdziwię Edytowane 7 Września przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Września @Boczelli O czym ty gadasz Mordko 😉 wszystko mu oddadzą skonfiskowali bo to dowód w sprawie, a sprzęt jest legalny, tylko green się jebnal na ilość, i myślał że to 50 dkg, a nie 50g jest legalny 😂 A z roślinami nie doczytał, bo słabo zna niemiecki, i tyle. Mandat duży pewnie, i sprawa się po kościach rozejdzie pewnie, co prawda grozi do 3 lat, ale za duże ilości, i handel, a nie posiadanie. @Mr.Green Czekam na ciebie co nowego nam pokażesz, a sprzęt oddadzą ci, ciekawe ile grzywny dostaniesz. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Września @Prepers kurde fajnie by było jakby nie chcieli więcej niż 1000€ 😄 ale zobaczymy. Niedługo ma być rozprawa. Jest szansa że odzyskam lampę bo nie ma zbrodni. Jest tylko wykroczenie a jak będę niewinny niczemu tylko przekroczam dozwoloną ilość to mogą to oddać. Za samą uprawę nic nie mogą przyklepac bo to kilkudniowe kiełki były 🙂 Więc się udało. W Niemczech nie masz kary za plantację jako tako a za to ile zakazanej substancji z takiej planty wyjdzie. Te sadzonki to zdechły zanim je zbadali 😄 @Prepers zaksocze Cię 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 9 Września Coś się tam dziać zaczyna, powyginane liście z racji drobnego przelania w co lekko wątpię, lub temperatury około 27/32 stopnie, teraz coś spadnie, ale wszystko grać będzie. 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Września @Prepers dostałem dzisiaj wgląd do badań kryminalnych odnośnie mojego suszu.. Moge śmiało stwierdzić z laboratoryjną dokładnością że organika a tym bardziej biotabs klepią i obalam tym samym mit jakoby organiczne zioło nie klepalo.. 😄 Tak jak czułem.. wynik wyszedł między 20-21% stężenia THC z Moby Dickow. Potem wrzucę wyniki badań do galerii. 7 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 10 Września (edytowane) Pierwsze wrażenia z bio tabs to rośliny się jakby wolniej rozwijały, choć do tej pory wlał bym root juiz, i microbes, a może to ta temp około 30/32, ale już ustawione na 24/25 Edytowane 10 Września przez Prepers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 10 Września @Prepers w dalszym ciagu mozesz uzywac root juice itd. Jedno drugiego nie wyklucza, tylko wszystko z glowa 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Września Obecną temperatura na bank nie przyspiesza wzrostu sadzonek 🙂 Który to dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 11 Września @Mr.Green 10 dzien, ale porównuje do zdjęć z poprzednich grow są trochę mniejsze, i tak wiem że porosną, bo dobrze im świece, ale co masz na myśli 24/25 stopnie to źle? 30/32 to było w te upały, ale wiem że to twarde suki, i się nie spuszczałem żeby zbić. Teraz będę musiał lekko podgrzać co na tą chwilę jest mi łatwiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 14 Września Dzień 13, albo 14 4 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 14 Września Elegancko 👍 zdrowe rośliny. teraz ruszą z kopyta. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Września @Prepers dobrze idą. No jak było ponad 30° to może je męczyć trochę. Jak teraz jest lepiej z temperaturą bo lato się skończyło to zaraz dogonią. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 351 Napisano 14 Września Dobrze to wygląda, będzie na co patrzeć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 22 Września @Prepers rośliny już kwitną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach