Prepers 1,405 Napisano 31 Sierpnia @Boczelli do kwitnienia 3/4 tyg, rozejrze się za jakąś, napowietrzasz tylko herbatkę czy używasz tej pompki do czegoś jeszcze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 31 Sierpnia @Prepers czasem też wode do podlewania zeby szybciej pozbyc sie chloru @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 31 Sierpnia @Boczelli kupuje zbiornik na wodę już pod autopot, taka wodę w zbiorniku chyba trzeba na bieżąco napowietrzać nie? I jak o nią dbać, żeby nadała się do podlewania? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 31 Sierpnia @Prepers do zbiornika jakas pompa cyrkulacyjna zeby tam jakieś życie nie powstało. A jeśli chodzi o napowietrzanie to czytalem kiedys o systemie AirDome, ale może w jakiś lepszych zestawach autopot są już wbudowane jakies systemy które już same podaja powietrze do donicy, nie wiem dokładnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 31 Sierpnia @BoczelliCos pokombinuje, kurde dałem 9 nasion na papier dla pewności, i puściły wszystkie kiełka...😂 Teraz niewiem czy nie posadzić w 3 doniczkach po dwie, i wybiorę sobie te lepsze. Wogule to w moim grow shopie 2/3 tyg sadzonki można kupować 🤩 Chyba kupię po tej plancie 6 różnych, i polecę sezony 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 31 Sierpnia @Prepers rob sezony, a nie się pierdolisz z tymi automatami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 31 Sierpnia @Boczelli Mordo zaufaj auto, bo ja mam dostęp do sezonów różnych, ale auto naprawdę poszło do przodu, i spróbuj dla zajawki nie będziesz żałował, a naprawdę dorównują sezonom Napewno sezony idą zaraz na ruszt, ale z auto nie rezygnuje, zobaczymy jak wyjdą, bo swoje jaranie stawiam na wysokim poziomie, ale nie wszystkie, zdaje się że dużo zależy od szczęścia, i genu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,256 Napisano 31 Sierpnia @Prepers po moim ostatnim grow stwierdzam, ze nie warto isc w rozne odmiany tzn jak w Twoim przypadku 6 roznych. Pierwszym problemem jest rozne tempo wzrostu roslin, drugim rozne zapotrzebowanie na skladniki mineralne. Po drodze ktoras Ci padnie/shermi (roznie bywa🤷♂️) i nie skosztujesz danej odmiany lub wyjdzie kibel🙃 Nauczony "doswiadczeniem" tym razem mam po kilka odmian bo moze tym razem bedzie troche latwiej to ogarnac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 31 Sierpnia @moonka eee morda nie pokazuje wszystkiego, ostatni grow był tajny, i tez tak uważam jak ty, a teraz leci sama papaya cookies auto od fast buda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 31 Sierpnia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 31 Sierpnia Widać główkę 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 31 Sierpnia @WymiataczMega o, i jest i czempion, sory żona po drodze nad morze mi aferę zrobiła Innym razem, się trafimy, a najlepiej po ścince bu pusty jestem xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 31 Sierpnia @Prepers luz😉 mordo jak by co właśnie słoiki uzupełniłem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 31 Sierpnia @WymiataczMega Ja wszysciutko wyjaralem, a na krzywy ryj nie będę jechał, teraz mam teściów blisko ciebie więc opcja nadal aktualna 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 31 Sierpnia @Prepers to rób te automaty i zapraszam 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 31 Sierpnia Mam litrem wody podlać kiełki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 1 Września (edytowane) Chyba tak. Edytowane 1 Września przez WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 1 Września Na zdrowy rozsądek to podane są proporcje na zrobienie 1 litra roztworu a ile podlejesz to już sprawa indywidualna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 1 Września (edytowane) @Prepers no tak bo ta instrukcja jest zrobiona pod sadzonke juz ktora przesadzasz do docelowej, a ty z automatami od razu startujesz w docelowej... ja bym podlał tym roztworem dopiero jak roslinki troche podrosna gdzies po 7-10dniach. Podlewa się tymi bakteriami zeby "aktywować" ziemie, więc dobrze podlać obficie nawet jest napisane nasącz, a dla kiełka to może być za duzo Edytowane 1 Września przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 1 Września @Boczelli też tak uważałem, ale podlałem całą powierzchnię po litrze, a w miejscu gdzie zasadziłem nasionko, ziemię przemieszalem z suchą @Boczelli @Boczelli też tak uważałem, ale podlałem całą powierzchnię po litrze, a w miejscu gdzie zasadziłem nasionko, ziemię przemieszalem z sucha, i mam nadzieję że nie będzie za dużo 🙂 jak się pytałem to mówiłeś według instrukcji 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach