Wladimir 268 Napisano 1 Października Na razie to dobrze idzie, oby tak dalej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudasz666 111 Napisano 12 Października Siema. Zacząłem już kilka podlań temu dawać nawozy. Dorzucę trochę większą dawkę, bo daje minimum. Zaczęła się robić fioletowa? Dobrze rozumiem, że to normalne? Trochę mnie to zaskoczyło. 😳 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 12 Października Nie za mokro ma? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudasz666 111 Napisano 14 Października (edytowane) @WymiataczMega po czym wznosisz? Staram się podlewać tak co dwa dni i sprawdzam paluchem czy ziemia sucha. Także nie wiem. P.S. Ostatnio ja nawet zapomniałem 3 dni podlewać aż zaczęła żółknąć z braku mikroelementów i wody. 😂 Edytowane 14 Października przez Dudasz666 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 14 Października @Dudasz666 po wyglądzie liści . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudasz666 111 Napisano 14 Października @WymiataczMega Sprawdzę dzisiaj po pracy jak tam dół "doniczki" otwory ponawiercałem, ale może woda ma problem z wydostaniem się nimi. Dzięki za uwagę w takim razie. Może tam na dole być za mało miejsca między podstawką, za którą robi pokrywka tegoż wiaderka, a samym wiaderkiem. Może na szybko drukne jakąś kratkę pod spód. Może to rozwiąże problem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach