Cykacz 223 Napisano 12 Listopada 2 minuty temu, kuzma napisał: @Cykacz nawet listki przy szczytach podsycają i brązowieją Tu prawie nic nie ma. nie wiem czy coś z tego krzaka będzie co klepnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 31 Napisano 12 Listopada (edytowane) Coś tam jednak jest, trichomy są mleczne więc powinno kopać, tak jak ta pierwsza Blueberry, kopie w opór. Mam nadzieję że jeszcze trochę te szczyty podrosną @Cykacz Edytowane 12 Listopada przez kuzma 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 31 Napisano 12 Listopada Spróbuję obniżyć pH gleby, zaproponuje ktoś jakiś produkt sprawdzony najlepiej przez siebie? Będę wdzięczny. To ogarnie temat? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 12 Listopada U mnie daje radę biobizz tylko że ja używam pH+. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 31 Napisano Poniedziałek o 08:59 Blueberry wyszło 13 g Odnośnie tych trzech pozostałych roślinek. Zmierzyłem pH gleby i mają 5 pH. Woda z odżywkami którą podlewam ma 6 pH, więc ile biobizz ph+ dodać do wody bo jakoś nie mogę tego rozkminić. W necie znalazłem info że na litr wody 0,1 ml roztworu zmienia pH o 0,1 to dodać 1 ml czy źle to rozumiem? Odnośnie Blueberry to parę nasionek się znalazło, one się normalnie nadają do posadzenia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano Poniedziałek o 09:27 27 minut temu, kuzma napisał: Odnośnie Blueberry to parę nasionek się znalazło, one się normalnie nadają do posadzenia? Tylko jest duża szansa, że też hermy wyrosną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 351 Napisano Poniedziałek o 09:32 Jak masz miejsce je sadzić to sadź, kilka dobrych odmian jest z zwykłego nasiona które zostało znalezione w worku z paleniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 31 Napisano Poniedziałek o 10:04 @WBB hermy? @JarzynaSWDN nie no teraz nie, ale za jakiś czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano Poniedziałek o 10:20 15 minut temu, kuzma napisał: hermy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano Poniedziałek o 12:59 (edytowane) 4 godziny temu, kuzma napisał: Blueberry wyszło 13 g Odnośnie tych trzech pozostałych roślinek. Zmierzyłem pH gleby i mają 5 pH. Woda z odżywkami którą podlewam ma 6 pH, więc ile biobizz ph+ dodać do wody bo jakoś nie mogę tego rozkminić. W necie znalazłem info że na litr wody 0,1 ml roztworu zmienia pH o 0,1 to dodać 1 ml czy źle to rozumiem? Odnośnie Blueberry to parę nasionek się znalazło, one się normalnie nadają do posadzenia? mam podobny problem z PH lepiej sypnij dolomitu pod planta, ja dziś to u siebie będę robił. Nie wiem jak PH+ bo używam u siebie PH- ale u mnie dosłownie kropla mała na litr już zbija dobrze ph, z tym ostrożnie. Edytowane Poniedziałek o 13:02 przez Cykacz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 351 Napisano Poniedziałek o 20:25 Dodaj trochę wymieszaj poczekaj zmierz i tak dalej, dolomite teraz już ci nie pomoże, to trzeba wymieszać z ziemią zanim posadzisz, bo ten proces trwa długo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach