kuzma 24 Napisano 10 godzin temu @Kamehameha co to jest pk? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 408 Napisano 10 godzin temu @kuzma fosfor i potas (p i k), pierwiastki potrzebne na flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 24 Napisano 10 godzin temu Bio bloom biobizz ogarnie temat? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 408 Napisano 10 godzin temu @kuzma a ma fosfor i potas? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 24 Napisano 9 godzin temu (edytowane) @Adi_ejol niby ma Edytowane 9 godzin temu przez kuzma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 408 Napisano 9 godzin temu @kuzma no według producenta zawiera wystarczające ilości, ja nie czuję się kompetentny, ani nie mam powodu, żeby to podważać, może ktoś kto uprawiał na tych nawozach coś doradzi więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,167 Napisano 9 godzin temu Bio bloom to taka podstawa na flo. Do tego warto zaopatrzyc sie w bloom booster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 300 Napisano 8 godzin temu @kuzma tak ja używam biobizz, bio grow i bio bloom na kwitnienie i daje radę, biobizz ma chart na którym jest dawkowanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach