Tester 1,408 Napisano 20 Września 2019 no tak jak idzie dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 21 Września 2019 @Tester No młoda leci jak szalona tak jak poprzednia. Będzie duża i silna jak jej poprzednia koleżanka ? Ps. Tylko żeby przeszła fazę wzrostu bez problemów ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 25 Września 2019 Update: Dzień 19 Kilka dni i LST ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Września 2019 @Dominika3 tylko nawozów nie lej bo ta ziemia jakaś naładowana pierwiastkami jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 25 Września 2019 @Tester Spoko żadnych nawozów nie będę na razie dodawać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 28 Września 2019 (edytowane) Update: Dzień 22 - Wleciało LST ? Podlana samą wodą z dolomitem. Edytowane 28 Września 2019 przez Dominika3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Września 2019 @Dominika3 dolomitu zbytnio nie musisz jak ładne liście są zielone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 28 Września 2019 @Tester Oki to na razie nie będę lała z dolomitem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 30 Września 2019 Dzień 24 - dzisiaj podlewana samą wodą. Główny szczyt bardziej dogiełam by pozostałe równo wychodziły : 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Września 2019 @Dominika3 ta też ma widze mocno ciemne liście w takim razie sama woda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 30 Września 2019 @Tester Tak bo to ta sama ziemia ? Spoko tylko samą wodą będę lała jak poprzedniej Pannie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 1 Października 2019 faktycznie ta ziemia jest jakaś nie taka za dużo tam chyba siedzi jakichś dopalaczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Października 2019 @Wiesiu Dokładnie, kto wie czym ją tam nafaszerowali ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Października 2019 LST - ciąg dalszy: 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 3 Października 2019 Dzień 28: Dzisiaj podlana samą wodą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 11 Października 2019 (edytowane) Zauważyłam u młodej że 2-3 liście są jaśniejsze (jakby delikatnie żółte). Jeszcze niczym nie jest nawożona. Martwić się tym? Edytowane 11 Października 2019 przez Dominika3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Października 2019 Dolne partie lisci beda zolkly i odpadaly. To normalne i nie masz sie czym martwic. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Października 2019 @CheMsKuN zgadza się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 11 Października 2019 @CheMsKuN @Tester Oki ? Na samym początku zaczęłam myśleć że może czegoś jej brakuje, no ale z drugiej strony patrząc na to że ta ziemia jest tak naładowana pierwiastkami to raczej nie wchodziłoby w grę ? Więc myślałam że może jakieś choróbsko się zaczyna bo na wegu przy pierwszej pannie tak nie miałam ? Ale jeśli piszecie że to normalne to ok ☺️ Zanim w ogóle napisałam ten post to czytałam post dodany przez Testerka o żółtych liściach, ale kolorem żadne z tych fotek nie pasowała ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Października 2019 @Dominika3 bo dopiero zaczyna żółknąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach